Kısmetse Olur Ayça, İzmir'de bir kızla kendisini aldattığı üzerine ses kaydı çıkan Batuhan'ı affedemedi ve bir kavga oldu. Batuhan Cimilli'nin ses kaydı ve aldattığı kızın adı soyadı sosyal medyaya düştü. 

Peki Batuhan Cimilli aldatma olayı, haftasonu Batuhan'ın İzmir kaçamağı yapıp Ayça Beğen'i aldattığı Melisa Avuncan kimdir? Batuhan Cimilli'nin aldatma ses kaydında Melisa avuncan isimli sevgilisi ile görüşmesi yer alıyor. Melisa Avuncan başka bir arkadaşlarının gelip onları almasını öneriyor. Ev ortamında buluşma kararı çıkıyor.

Cansel'in babasının Kısmetse Olur evine ziyareti ile Eser ve Cansel arasındaki problemler ve önyargılar biraz olsun azalsa da Ayça Batuhan'a olan güvensizlik durumunu maalesef düzeltemedi. Ayça yaşanan olaylardan sonra hala Batuhan'a sinirli olduğunu dile getirirken, çift anlaşarak ilişkilerine son vermeye karar verdiler. 

Ayça 28 yaşında ve ilkokul mezunu. Mesleği henüz bulunmayan Ayça Beğen Elazığ doğumlu ve İstanbul'da yaşıyor. Göz rengi Ela olan 1.65 boyunda ve 54 kiloda olan Kısmetse Olur Ayça, aslan burcu.