Öncelikle Kısmetse Olur evinde Pazar günü çeki Tankut'un alması beklenirken Cansu'nun da elenmesi bekleniyor. Tankut aldığı çeki Cansu Deliktaş'a vermek isteyecekken, Cansu'nun bu çeki kabul etmeyeceği bekleniyor. 

Kısmetse Olur evinde en romantik ve en aşık ödülleri gelecek hafta herhangi bir adaya verilmeyeceği düşünülürken, elenen Cansu'nun en aşık ödülünü alması için eve konuk olması bekleniyor. Ayrıca Nur Erkoç'un da en romantik ödülünü eve ziyarete geldiğinde yani 27 Nisan Çarşamba Kısmetse Olur evine ziyaretinde alması bekleniyor. 

Yeni gelen yarışmacı Kısmetse Olur Aycan Tunç ise merak konusu. Gelecek hafta programa katılması beklenen Aycan Tunç hakkında detaylı bilgiler ise bir iki gün içerisinde sitemizde yer alacak. Aycan Tunç hakkında bilgi sahibi olmak için bizi takipte kalın. 

Kısmetse Olur Tankut Kimdir? 
Kısmetse Olur Tankut Denker 43 yaşında ve Profesyonel Masaj Terapisti. İstanbul'lu olan Tankut Amerika'da San Francisco'da yaşıyor. 1.79 boyunda ve 83 kilo olarak gördüğümüz Tankut Boğa burcu, Kahverengi gözleri ve Dani aşkı ile Kısmetse Olur Evinde uzun süredir kalan Tankut yemek yapmayı çok seviyor.