Ekranların sevilen İzdivaç programı Kısmetse Olur'da 180.bölüm bugün izleyici ile buluşuyor. Kısmetse Olur 181.bölüm fragmanını yayınlandığı an Haberyildizi.com'dan takip edebilirsiniz...

Son zamanlarda gelinler evinde çıkan tartışmaların öznesi konumunda bulunan Dani, Melis, Hazal ve Ayça'nın birbirleri ile fiziksel temasa varan kavgaları yapım ekibini de zor durumda bırakıyor. Daniela'nın eşyalarının Melis tarafından kırılmasının ardından Ayça'nın bu konuya dahil olarak Melis ile kavga etmesi sinirleri oldukça yıpratmıştı. Kısmetse Olur evinde haftaya final bölümünün temellerinin de atılacağının sinyalleri veriliyor. 



FİNALE ADIM ADIM

Evden son çıkacak adaylar bu hafta sonu belli olacak ve ondan çalacak gonk sesi ile beraber eve giriş çıkışlar da yasaklanmaya başlayacak. Evde sadece belirli isimlerin kalacak olması da yarışmanın gerilimini daha da zirve noktasına çıkaracak gibi. Finale gelmeden önce 18 Mayıs günü yayınlanacak 181. bölümü de heyecan kasırgasına sebep olacak.

KISMETSE OLUR 180.BÖLÜM FRAGMANI:


Kısmetse Olur'da sürpriz evlilik teklifi

Kısmetse Olur'da bugün evlilik teklifi var. 180. bölüm ile ekrana gelecek olan Kısmetse Olur'da Tankut, Daniela'yı şaşırtıyor. Tankut Daniela'ya evlilik teklif ediyor.

KISMETSE OLUR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'da elenen isim belli oldu... Artık hem gelinler hem de damatlar evinden birer isim eleniyor. Birinci olarak 10 bin liralık çeki alan damat ya da gelin adayı o hafta evi koruma altına alamıyor. Kısmetse Olur'da geçen hafta Batuhan Terzi ve Aycan Tunç elendi. 

KISMETSE OLUR'DA ERDEM VE CEYDA SÜRPRİZİ

Kısmetse Olur'da geçtiğimiz hafta yapılan elemeden sonra eve geri dönen isimler herkesi şaşırttı. Erkekler evine Erdem Dalfidan geri dönerken, kızlarda ise Ceyda Kırıcı Kısmetse Olur evine geri döndü.

KISMETSE OLUR'DA FİNAL DEĞİŞİKLİĞİ

Birbirinden iddialı 8 kadın ve 8 erkek yarışmacısı ile hafta içi her gün izleyicilerle buluşan programın büyük eleme gecesi artık Pazar akşamları 20.00'de ekrana geliyor. 

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı programda yarışmacıların vermiş olduğu oylar ile hem gelinler hem de damatlar evinden elenmesi yönünde en çok oy alan yarışmacı veda ediyor!