Kanal D'de ekranlara gelen Kısmetse Olur programında Daniela ve Tankut arasında duygu dolu anlar yaşandı. Birbirlerine aşklarını ifade eden ve gözyaşlarına hakim olamayan çift samimi sohbet ettiler. İlerleyen dakikalarda Daniela, Tankut'a türkü söyledi.

Daniela Grajdeanu ve Tankut arasında önceden yaşanan aşk Dani'nin elenmesi ile durmuştu. Ardından Kısmetse Olur evi'ne Daniela'nın yeniden gelmesiyle tekrar alevlenen aşkta ilginç gelişmeler yaşanırken, Tankut Daniela Grajdeanu'ya ilan-ı aşk etti. Kısmetse Olur'da Tankut'un hazırladığı yemek ile başlayan duygu dolu anlar müzik ve dans ile devam ederken ikili arasındaki aşk yeniden alevlendi. Yaşanan anlarda iki isim de gözyaşlarını tutamazken bu durum ekranlara da yansıdı. 

Gelin adaylarının Dilek'e, Semih'ten bir yüzük geldiğini söylemeleri evde olaylar yarattı. Dilek önce bu habere çok sevinmiş sonra bu yüzük meselesinin kızlar tarafından kendisine yapılan bir şakadan ibaret olduğunu öğrenince göz yaşlarına hakim olamadı. Dilek'in ağlamasına en çok üzülen Daniela iken, en çok sevilen ise Mehtap olmuş gibi ekranlara yansıdı. Dilek'i teselli etmeye yine Semih geldi. Murat'da Dilek'e desteğini belli etti. Cansu ve Daniela arasında kalan Tankut artık tercihini yaptı ve Daniela ile mutluluğu tercih etti. Romantik yemeğe çıkan Dani ve tankut resmen aşk tazeledi. Durumlardan kahrolan Cansu ise Melis'in sürprizi ile doğum gününün kutlanmasından çok mutlu oldu.

Kısmetse Olur Daniela Kimdir?
Kısmetse Olur Daniela Grajdeanu  23 yaşındadır, Beykent Üniversitesinden Halkla İlişkiler Mezunu olan yarışmacının memleketi aslen Romanya'dır. Şu anda İstanbulda yaşamakta olan Daniela Grajdeanu gözleri kahverengi olup boyu 1.70 kilosu ise 54'tür. 

İşte o anlar