Tam 5 yıl sonra her tarafta sevenleriyle buluşan Kısmetse Olur Aşkın Gücü gündemden düşmüyor. 2017 yılında final yapan Kısmetse Olur yayınlandığı döneme az daha damgasını vurmuştu. İnanılmaz bir hayran kitlesi elde eden yapım 12 Aralık Pazartesi günü yepyeni bir formatla yeniden başladı.

Hikaye Serter’in sunuculuğunu yaptığı Kısmetse Olur Aşkın Gücü, 9 gelin ve 9 damat adayı ile kaldığı yerden devam ediyor. Danışıklı Dövüş ve kaosa doyacağımız yapım haftanın altı günü yayınlanıyor.

Bitmiş milyonlarca kişiyi kendisine bağlayan yapımda en dikkat çeken gelin adaylarından biri Cansel Ayanoğlu oldu. Kısmetse Olur takipçileri Cansel hakkında araştırma yapmaya başladı.

Cansel Ayanoğlu bir kızı olduğunu açıklamıştı.

Ayanoğlu sonrasında, estetiksiz haliyle gündeme gelmişti. Bu defa de skandal ifşalarla gündemde.

Ayanoğlu’nun keza müstehcen görüntüleri ayrıca de akıllara hasar tweetleri ortaya çıktı.

Öncek TikTok’ta bir kullanıcı Cansel’in ağabeyinin eski sevgilisi olduğunu söyledi.

Ardından müstehcen görüntüler geldi. Görüntülerde Cansel’in müzik eşliğinde takipçilerine özel yaptığı hareketlerin fazla sayıda alkış aldığı görülüyor. Video, Telegram gruplarından internete servis edildi.

Bazı kullanıcılar görüntülerdeki kadının Cansel olmadığını açıklama ediyor ancak videoları servis eden birey programdan aldığı bir görüntüyle yaptığı paylaşımda, göğüs bölgesindeki dövmeyi işaret ederek, “vurma yerine bakın ve yalan söylemediğimi görün” ifadelerini kullanıyor.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/kismetse-olur-canselin-mustehcen-kayitlari-ifsa-oldu.html