Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıtı beklenirken evdeki bomba gelişme Batuhan Cimilli ve Nur Erkoç aşkı oldu. Nur Erkoç Erdem'i mi Ercan'ı mı seçecek derken Batuhan Cimilli ile çok samimi görüntüler verdi.

Kısmetse Olur evinde NurBat için start verilirken ikilinin aşkı önümüzdeki hafta daha da alevlenecek. Bu durumu Erdem Dalfidan ile Ercan'ın verceği tepki de merak konusu. 



BATUHAN CİMİLLİ NUR ERKOÇ İÇİN NE DEMİŞTİ?


Nur Erkoç ile ilişkiye giren Batuhan Cimilli'nin haftalar öncesinde onları birbirlerine yakıştıranlara yanıt vermişti. Batuhan Cimilli instagram hesabından aşağıdaki kareyi paylaşıp şunları yazmıştı;

"Nur Erkoc benim canımdır, arkadaşımdır. Tüm nurbat sayfalarinida dostluk sayfasi olarak kabul ediyorum. Ikimiz yakın karakterler olabiliriz, birbirimize yakisabiliriz ama bu iliski yasayacagimiz anlamına gelmiyor. Yakistirmalarinizi lütfen dostluk üzerinden yapın. Onunda duruşu degismeyecek, benimde. İyi yada kötü yorum yapan herkesede saygım var, herkesin kendi görüşü. Allaha emanet olun..."



Nur Erkoç için Erdem Dalfidan ile Ercan Kısmetse Olur evinde kıyasıya bir yarış halindeydi. Batuhan Cimilli'nin son dakikada ev arkadaşlarına attığı bu golün nasıl karşılanacağı merak konusu. Batuhan Cimilli hatırlanacağı gibi Semih Kurtulmuş ile de çok yakın arkadaştı. Semih 'in evdeki tek çıktığı isim de Nur Erkoç olmuştu. Haliyle Batuhan Cimilli'nin Semih elenir elenmez böyle bir ilişkiye atılması ilginç oldu.

Kaynak: İnternethaber