Kısmetse Olur'da bir evlenme teklifi daha! Tankut, Dani'ye evlenme teklif ediyor!Tankut'un sıradışı evlilik teklifine Daniela ne cevap verecek? Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!

KISMETSE OLUR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'da elenen isim belli oldu... Artık hem gelinler hem de damatlar evinden birer isim eleniyor. Birinci olarak 10 bin liralık çeki alan damat ya da gelin adayı o hafta evi koruma altına alamıyor. Kısmetse Olur'da geçen hafta Batuhan Terzi ve Aycan Tunç elendi. 
KISMETSE OLUR'DA ERDEM VE CEYDA SÜRPRİZİ

Kısmetse Olur'da geçtiğimiz hafta yapılan elemeden sonra eve geri dönen isimler herkesi şaşırttı. Erkekler evine Erdem Dalfidan geri dönerken, kızlarda ise Ceyda Kırıcı Kısmetse Olur evine geri döndü.

KISMETSE OLUR'DA FİNAL DEĞİŞİKLİĞİ

Birbirinden iddialı 8 kadın ve 8 erkek yarışmacısı ile hafta içi her gün izleyicilerle buluşan programın büyük eleme gecesi artık Pazar akşamları 20.00'de ekrana geliyor. 

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı programda yarışmacıların vermiş olduğu oylar ile hem gelinler hem de damatlar evinden elenmesi yönünde en çok oy alan yarışmacı veda ediyor!