Kısmetse Olur'dan bu hafta kim elendi sorusunun cevabı geldi. Kısmetse Olur evinden Tankut Denker elendi. Yeni gelen damat adayı için umutlanan Mehtap Taşkıran yine hayal kırıklığı yaşadı. Yeni damat adayı Ceyda'ya talip oldu. 

Skandallara doymayan Kısmetse Olur yarışmasından geçen hafta grup seks kaydı çıkan Semih Kurtulmuş ve yeni gelin adayı elenmişti. Bu hafta Kısmetse Olur evinden sadece 1 kişi elendi. 



Haftanın birincisi olan Nur Erkoç 10 bin liralık çeki de alınca gelinler evi koruma altına alındı.

KISMETSE OLUR 'DAN KİM ELENDİ? - 5 HAZİRAN 2016 ELEMESİ

5 Haziran 2016 gecesi Kısmetse Olur evine veda eden isim Tankut Denker oldu. Geçen haftanın SMS birincisi olan Tankut Denker'in bu elenmesi şaşkınlık yarattı. Daniela ile flört eden Tankut Denker ona evlilik teklif etmiş ama 'evet' yanıtı alamamıştı.



Kısmetse Olur evinden elenen Tankut Denker uçak biletlerini alıp oğlu ile birlikte soluğu ABD'de aldı. Tankut Denker'in elemenin hemen arkasından bunu yapması 'kendisi mi yarışmadan ayrıldı' söylentisini çıkardı. 



Instagram hesabına bu pozunu koyan Tankut Denker 'THY uçur bizi kanatlarınla evimize' yazdı.

KISMETSE OLUR YENİ GELEN İSİM KİM?

Daniela Tankut'un elenmesiyle şoka girerken yeni damat adayı da Mehtap için şok olacak. Zira Mehtap, Tankut elenince Ali Sundu gelir diye umutlanarak gözünü kapıya dikecek. Ancak gelen isim Ali Sundu değil.

Tankut Denker'in elenmesinin ardından eve giren yeni damat adayı Turgay Tepe oldu. 29 yaşında olduğunu belirten Turgay Tepe; Samsunlu ve İstanbul'da yaşıyor. İkizler burcu olan Turgay, bayan kuaförü...

Yeni damat adayı Turgay elinde çiçeklerle Ceyda Kırıcı için eve girdi. Ancak Ceyda yeni damat adayına pek yüz vermeyecek. Hayli yakışıklı olan yeni damat adayını Adnan kıskanır mı bekleyip göreceğiz.

NUR ERKOÇ BATUHAN CİMİLLİ AŞKI MI?

Kısmetse Olur evinde haftanın sürprizi 2 taliplisini birden ortada bırakan Nur Erkoç oldu. Erdem'i mi yoksa Ercan'ı mı seçecek derken Nur Erkoç haftanın kraliçesi gezisinde bir sürprize imza attı.



Nur Erkoç ile Batuhan Cimilli aşkı start aldı. Önümüzdeki hafta da Nur - Batuhan ilişkisi daha da alevlenecek.

KISMETSE OLUR HANDE ÖZTAŞKIN KİMDİR LEZBİYEN Mİ?

Kısmetse Olur evine geçen hafta yeni gelen Hande Öztaşkın hakkında skandal iddialar var. Baştan sona estetikli olan Hande Öztaşkın'ın lezbiyen bir sitede üyeliği çıktı.