Kısmetse Olur elemesinde eski sisteme dönüldü. Yine ilk başlarda olduğu gibi hem gelinler hem damatlar evinden isimler eleniyor. Yani artık çeki alan evin koruması olmuyor.

KISMETSE OLURDAN KİM ELENECEK?



Kısmetse Olur'dan bu hafta dediğimiz gibi 2 kişi eleniyor. Bu isimlerden özellikle damatlar evinden giden kişi bomba. 



Kısmetse Olur'un ilk bölümünden beri evde bulunan damat adayı Murat Özbakan sonunda eleniyor. Gelinler evinden ise sakladığı sırrı ortaya çıkan Dilek Demircan elendi. 

KISMETSE OLUR YENİ GELEN KİMDİR NUR DÖNÜYOR?

Kısmetes olur evine bu hafta yeni gelen kadar Nur Erkoç'un dönüşü damga vuracak. Hayli geniş bir fan kitlesine sahip olan Nur Erkoç, Dilek Demircan'ın elenmesiyle birlikte eve dönen isim olacak. Nur Erkoç hem gelinler hem damatlar evinde sevinçle karşılanacak.

ONUR KİMDİR KİME TALİP?

Kısmetse Olur evine yeni gelen damat adayı Onur olacak. Peki kimdir Onur? Kısmetse Olur evinden hiçbir gelin adayına talip olmadığını ilan edecek olan Onur hepsini tanımak isteyecek.

35 yaşında olan Onur spor hocalığı yapıyor. Kısmetse Olur evinde bilindiği gibi bir çok kişinin meslek hanesinde spor ya da fitness eğitmeni yazıyor.

MURAT ÖZBAKAN SES KAYDI

Murat Özbakan Kısmetse Olur evinde taliplisi olmamasına rağmen bugüne kadar elenmedi. Murat Özbakan 'ın 3 hafta önce ses kaydı çıkmıştı. Murat ve Semih 'in bu ses kaydında birbirlerine kadın ayarladıkları ortaya çıkmıştı.

DİLEK DEMİRCAN EVLİ OLDUĞUNU SAKLAYINCA

Elenen gelin adaylarından Dilek Demircan ise sakladığı sırrın kurbanı oldu. 


Dilek Demircan'ın 18 yaşında bir evlilik yaptığı bunu özgeçmişini açıklarken sakladığı ortaya çıktı. Bunun sonunda da Dilek Demircan jet hızıyla yarışmadan elendi.

ESER ve CANSEL HAFTANIN BİRİNCİLERİ

Kısmetse Olur evinde haftanın birincileri erkekler evinden Eser West gelinler evinden Cansel Çördük oldu. İkili başbaşa yemeğe gittiler.