Kanal D ekranında yayınlanan Kısmetse Olur'da dün akşam yeni bir eleme heyecanı yaşandı. Yayınlanan her yeni bölüm ile büyük beğei toplayan Kısmetse Olur 37. haftanın finali fragmanında Yarışmaya kim veda edecek? sorusunun yanıtı belli oldu. Dün akşam ekrana gelen Kısmetse Olur son bölümde haftanın birincileri ve elenen isim belli oldu.

Kısmetse Olur'da haftanın birincileri Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli oldu. 10 bin liralık çeki Nur Erkoç aldığı için de elenen isim damatlar evinden çıktı. Ceyda Kırıcı'ya talip olarak gelenTurgay Tepe elenerek Kısmetse Olur evine veda etti.

Kuaför olan Turgay Tepe, Tankut Denker elendikten sonra eve dahil olmuştu. Gidişinin ardından da eve dönen isim Tankut oldu. Tankut Denker pazartesi günü eve giriş yapacak.



KISMETSE OLUR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıtı Pazar akşamı belli oldu. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı 12 Haziran Kısmetse Olur'da ilkler yaşandı. Eser 10 bin TL'lik çekin sahibi olurken; Cansel ve Batuhan eleme adayı oldu. Kısmetse Olur'da büyük final sürprizi herkesi heyecanlandırdı. Ancak geçtiğmizi hafta kimse elenmedi.

ADNAN KORKUYOR

Kral olduktan sonra korkuya kapılan Adnan “Vallahi abi kral olan ya gidiyor ya da ilişkiye başlıyor. Ben bir ilişkiye başlayamayacağıma göre ben gideceğim galiba.” diyor.

ADNAN NUR YEMEĞE ÇIKACAK MI?

Kral ve Kraliçe haftanın birinciler yemeğe çıkıyorlar. Ancak bu hafta Adnan Nur arkadaşlığına Batuhan büyük tepkiler gelmişti. Kitlesi çok yüksek olan Adnan, yeni bir aşk yaşamasa da Nur sakalaşmalarına Batuhan çok kızmıştı. Yarışma gereği Mehtap ve Ali yemeğe gitmesinden de anlayacağınız gibi yemeğe gitmek zorunlu. Nur ve Adnan yemeğe gitmek zorunda kaldılar. Yemekte neler yaşanacağı Kısmetse Olur 17 Haziran 2016 yayınlanacak bölümde ekrana gelecek.



MELİS’TEN CANSEL TAKLİDİ

Melis “Eser’in ailesi beni istemedi, Eser ailesinden dolayı beni bıraktı.” diyerek Cansel’in taklidini yapıyor. Bakalım bu sözlerin ardından Cansel’in tepkisi nasıl olacak?

Batuhan resmi olarak Nur seni seviyorum dedikden sonra Adnan ve Nur haftanın birincileri oldu ve yatta yemeğe çıkacaklar mı? Ancak bu durum gelin adayların ağzına dolandı ve yatta aranızda birşeyler geçmesin dedi. Adnan ve Nur arasında kıyasıya rekabette neler olacak.

Kısmetse Olur Adnan Kral olurken Nur Kraliçe oldu. Öncelikle haftanın birinicisi için Kısmetse Olur evinde sokak röportajı yayınlandı. Eser Cansel, Emre Hazal ve Batuhan Nur çok sevildi ve 100 kişiye farklı farklı yaşlarda çok ummadık sonuçlar çıkarak beraberlikler geldi.

HAZAL'A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

Kısmetse Olur'da Hazal'ın doğum günü partisi yapılıyor! Duygusal anlar yaşanıyor! Hazal, sürpriz doğum günü partisinde gözyaşlarına hakim olamıyor!