İzleyiciyi ekran başına toplayan Kısmetse Olur'da bir eleme heyecanı daha geldi çattı. 12 Haziran Pazar günü gerçekleşek olan eleme gecesinde neler yaşanacak? Kısmetse Olur'da kim elenecek kiö gelecek? Kısmetse Olur ifşaları tüyoları ve merak edilenleri Haberyildizi.com'da. İşte ayrıntılar...

Kısmetse Olur 12 Haziran kim elenecek? Kısmetse Olur da 36. Haftanın finalinde neler olacak?  Kanal D'nin sevilen evlilik programı Kısmetse Olur kim elendi? Kim geldi? 12 Haziran da yapılacak olan eleme gecesinde eve veda isim sızdı. Sızan bilgilere göre bu hafta Kısmetse olur evinden Gelin adayı Hande Öztaşkın elenecek mi?

Kanal D de haftaiçi hergün saat 12.45 de yayınlanan, cumartesi gecesi Halk Oylaması, ve Pazar gecesi Final eleme bölümü ile ekranlara gelen Kısmetse Olur evlilik programında  Gong sesine az kaldı. Yarışmada 8 gelin ve 8 damat adayı günün 12 saatini birlikte ayrı ayrı evlerde geçiriyor. Adaylar birbirlerini tanıyor ve ardından anlaşırlarsa evlilik yolunda ilerlemeye başlıyorlar. Yarışma programında birinci olan adaya evlenmek için adayı olup olmadığı sorulacak. Eğer varsa bu sefer evlenmek isteğdiği adaya evlenip evlenmeyeceği sorulacak. her iki adayda evlenmeyi kabul ederse.Tüm masraflar yarışma yapımı tarafından karşılanacak. 



Yarışmada Gelinler evinde ise Mehtap Taşkıran, Cansel Çördük, Ceyda Kırıcı, Daniella Grejdeanu, Hazal Atabek, Melis Buse Betyakan, Nur Erkoç ve son gelen gelin adayı Hande Öztaşkın bulunuyor. Bu hafta Damatlar evinde Batuhan Cimilli, Eser West, Emre Ubeyli, Adnan Kızıltaş, Ali Serhat Doğru, Erdem Dalfidan, Ercan Çiftçi ve son gelen damat adayı Turgay Tepe bulunuyor.



Kısmetse Olur 11 Haziran 2016 Cumartesi günü yayınlanacak olan Halk Oylamasında Haftanın birincileri gelinler evinden Nur Erkoç, damatlar evinden ise Eser West birinci oluyor. Geçen hafta aynı adaylar birinci olmuştu. Her iki yarışmacıda iki hafta üst üste ikinci kez birinci olmuş oldu. 



Nur Erkoç ile Batuhan Ödül yemeğine giderken, Eser West ise Cansel Çördük ile Vialand gidecek.



Kısmetse Olur 12 Haziran 36.Haftanın Finalinde, birinci olan adaylar Nur Erkoç ve Eser West koruma altında olduğu için elemede isimleri yazılmayacak. Eleme gecesinde evden gitmeleri yönünde en fazla oyu Batuhan ve Hande alacak. 10 bin liralık büyük ödülü damatlar evinden Eser alınca Batuhan elenmekten kurtulacak. Elenen aday ise gelinler evinden Hande Öztaşkın mı olacak? Yoksa GONG sesi çalarak eleme iptal mi olacak?



GONG SESİ İLE KISMETSE OLUR DA NELER OLACAK?

Kısmetse Olur da GONG sesinin çalmasıyla birlikte evden kimse elenmeyecek ve eve kimse gelmeyecek. İki hafta boyunca çekimler Kıbrıs'ta yapılacak. ve her iki hafta sonunda enfazla oyu alan aday arasında oylama yapılacak ve en fazla oyu alan aday birinci olacak.

Kısmetse Olur'un Yıldızı Hande Yener'in Klibinde Kucağına Oturdu

Kısmetse Olur programının yarışmacılarından Eser West, Hande Yener'in mor şarkısının klibinde ünlü şarkıcının kucağına oturdu. 

Kısmetse Olur programının yıldızı Eser West şimdi ünlü sanatçı Hande Yener'in yeni şarkısının klibinde rol aldı.

Kısmetse Olur programında sempatik halleriyle herkesin beğenisini ve ilgisini toplamayı başaran Eser West, Hande Yener'in mor isimli şarkısının klibinde rol aldı.


KUCAĞINA OTURDU

West'in klipteki bir sahnede Hande Yener'in kucağına oturması ise şaşkınlık yarattı.

KIYAFETİ DİKKAT ÇEKİYOR

Geçtiğimiz haftalarda çekimleri yapılan klipte Eser'in giydiği kıyafet dikkat çekiyor.