Yaz sezonunun yaklaşmasıyla beraber bir çok program da sona eriyor. Peki kısmetse Olur ne zaman sona erecek? Gong sesi ne zaman çalacak? Programın yapımcısından bir açıklama geldi mi? İşte merak edilenler...

Haftanın her günü Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine sahip oldu. Programda meydana gelen olaylar izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Programın uzun süredir devam etmesi akıllara Kısmetse Olur ne zaman bitecek sorusunu getirdi. Ardı ardına RTÜK'ten gelen cezaların ardından programın final yapacağı söylenmeye başlandı. Kasım ya da aralık ayında bitmesi planlanan programın final tarihinin erken tarihe çekildiğinin konuşulması izleyicilerini şaşırttı. Seda Akgül'ün sunuculuğunu üstlendiği Kısmetse Olur'da yaşanan olaylar izleyiciyi ekran başına kitledi. Özellikle evde çıkan kavgalar programın popülaritesini arttırdı. Nur Erkoç, Semih, Melis ve Hazal Atabek gibi bazı yarışmaların fanları giderek artmaya başladı. Kulislerde Kısmetse Olur final mi yapacak konusu sıkça konuşulmaya başladı. Bu konuyla ilgili Kanal D'den ve programın yapım şirketi Production House'tan bir açıklama gelmedi. Açıklamanın gelmemesi Kısmetse Olur bitiyor mu sorularının artmasına sebep oldu. Detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz. 



KISMETSE OLUR NE ZAMAN BİTECEK

Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen programı Kısmetse Olur'la ilgili final söylentileri şimdiden yayılmaya başladı. Birçok izleyicinin severek takip ettiği programda yaşanan olaylar izleyicileri ekran başına kitledi. Yayınlandığı günden beri reyting rekorların kıran programın ne zaman biteceği konuşulmaya başlandı. Söylentiler göre kasım ve aralıkta bitirilmesi planan programın haziran ayının ortalarında sona ereceği söyleniyor.