Turgay Tepe Kısmetse Olur evinin yeni yarışmacısı oldu. Kanal D ekranının sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur'a her hafta olduğu gibi bu hafta da yeni bir yarışmacı katıldı. Eleme haftasında Kısmetse Olur evine gelen yarışmacı Turgay Tepe oldu. Peki Turgay Tepe kimdir Nereli Kaç Yaşında? Turgay Tepe kime talip oldu? 

Kısmetse Olur yeni damat adayı Turgay kimdir? Turgay tepe hayatı ve Biyografisi. Bu hafta Kısmetse Olur yeni gelen damat adayı Turgay Tepe hayatı ve Biyografisi. Turgay Tepe nereden tanıyoruz yaşı boyu ve instagram hesabı.

Kısmetse Olur Tankut elenmesi sonrası gözyaşları sel oldu. Gelinler evinde yeni gelen aday dahil herkes ağladı. En çokta Daniela ağladı ve herkese sarılarak veda etti. Yakın arkadaşı Eser West bir kere bile bakamadı. Kısmetse Olur evinde şok dakikalar yaşanarak bu elemede bitmiş oldu.

Kısmetse Olur’a bu hafta ilk gelen Damat adayı Ali Sundu oldu. Ancak çekimlerde kavga çıkması nedeniyle Turgay Tepe programa katılan aday oldu. Turgay Tepe nereden tanıyoruz yaşı boyu ve detayları yine ilk olarak haberdan öğrenebilirsiniz.

Kısmetse olur’da Batuhan ve Nur aşkı başlaması sonrası acılarından kurtulan Ceyda Kırıcı geldiğini söyleyen damat adayı oldukça beğenildi. Kısmetse Olur Ceyda Kırıcı ve Turgay Tepe aşkı yaşanacak.



Turgay Tepe gördüğünüz üzere kaslı ve yakışıklı bir damat adayı. Bahçeşehir Üniversitesi okuyan yeni damat adayı programda sevdiği ve hoşlandığı kişi olarak direk isim vererek niyetini belli etmiş oldu. Keşke daha önce programa katılsaydım diyerek Ceyda aşık olduğunu ilan etti. Fanatik Galatasaraylı olduğu bilinen yeni damat adayı takımım herşeyim benim dedi.



Yarışmaya gelirken ellerinde çicekler getirdi ve Televizyonda çok az gülerken gördüm ve her gülüşüne de bir gül aldım. Evet bana evet dersen her gülün sayısı daha çok artacak diyerek programa katıldı. İşte sevilen yarışmacı programa böyle katıldı.

Ayrıca yarışmacı vücudumu soran ve beğenenler için crossfit yaptığını ve crossfit yaparak sizde bu vücuda sahip olabilirsin diyerek mesaj gönderdi.Boş zamanların bol bol futbol oynamayı seviyor ve eskiden profosyonel futbolculuk yaptığı biliniyor.