Kısmetse Olur yarışması final yapıyor. Büyük ödülün 700 bin liralık ev olduğu Kısmetse Olur'u kazanan isim sızdı. Kısmetse Olur birincisi Cansel Çördük ve Eser West çifti oldu.

Kısmetse Olur'daki final oylaması 27 Haziran 2016 pazartesi günü tamamlandı. SMS oylamasına çıkan çiftler şunlar oldu;
CanEs : Cansel Çördük ve Eser West
NurBat : Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli
HazEm : Hazal Atabek ve Emre Ubeyli

KISMETSE OLUR BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Kısmetse Olur SMS oylaması sonuçlarına göre birinci olan çift Cansel Çördük ve Eser West oldu. İkinciliği Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli alırken Hazal ve Emre sonunculuk şoku yaşadı.



Kısmetse Olur ilk sezonunda birinci olan çift Eser West ve Cansel Çördük hakkında bir çok iddia var. Bunlardan biri de çiftin dışarda da birlikte yaşadıkları. Bir ana Cansel'in hamile olduğu iddiası da gündeme gelmişti.

KİM EVLENECEK?

Kısmetse Olur birincileri kadar evlenme kararı alanlar da şaşırtıcı oldu. Yarışmayı birinci ve ikinci tamamlayan çift evlenmeye hazır olmadıklarını söyleyerek nikah masasına oturmadılar.



Nur Erkoç sevgili olduğu Batuhan Cimilli ile evlenmeye hazır olmadığını açıkladı. Şaşırtıcı olan ise Cansel Çördük'ün de Eser West ile evlenmek istememesi oldu.

Emre ve Hazal evlenmek istediklerini söyleyince evden nikah kıyarak ayrılan çift sadece onlar oldu. Hazem (Hazal /Emre) çiftinin düğün masrafları Kısmetse Olur yapımı tarafından karşılanacak.



KISMETSE OLUR BÜYÜK ÖDÜLÜ NE?

Kısmetse Olur yarışmasındaki büyük ödül bir evdi... Evin değerinin ise 700 bin lira olduğu söyleniyor. Büyük ödülü kazanan Cansel ve Eser oldu. Evlenmeyen çiftin evi nasıl paylaşacakları merak konusu. Kısmetse Olur finali İstanbul'da yapılacak.