Evlilik programı Kısmetse Olur'un sızan bilgilerini ve bu hafta neler olacağını sizler için derledik. 

Geçtiğimiz hafta Kısmetse Olur evine Tankut veda etti. Tankut'un vedası üzerinde Daniella göz yaşlarına hakim olamadı. 

TANKUT ELENDi TURGAY GELDİ
Tankut'un eve veda etmesiyle yeni damat adayı da erkekler evine adım atmış oldu. Turgay Tepe elinde çiçekler eve girdi ve Ceyda'ya talip olduğunu söyledi.



HAZAL EMRE ARASINDA NELER OLACAK
Hazal ve Emre arasında bu hafta nelr yaşanacak? Çiftin geçtiğimiz hafta sert bir tartışması olmuştu. Emre, "Ben mutsuzum" diyince Hazal masayı tokatlamıştı. Fakat tüm bu sert tartışmalara rağmen gelen bilgilere göre, çiftin ayrılık yaşamayacağı iddia ediliyor. Hatta şuan aralarının çok iyi olduğu bile söylentiler arasında.



CANSEL VE ESER'İN KINASI ÇARŞAMBA GÜNÜ
Evden sen iyi haber Cansel ve Eser'den geldi. Çarşamba günü Cansel'in kına gecesi yapılacak. Kına da ailelerin olmyacağı söylendi. Daha sonra aileler arasında yapılmasına karar verilmiş. 



BU HAFTA EVE İKİ ZİYARETÇİ GELECEK
Bu hafta bir kızlar evinden bir de erkekler evinden ziyaretçi gelecek. Erkek tarafından Adnan'ın babası ziyarette bulunacak. Diğer ziyaretçi ise Ayça olacak ve bu ziyaret sonucu tartışmaların yaşancağı söylendi. 

Ayça, Nur ve Batuhan ile tartışma içerisinde girecek. 



NUR VE BATUHAN ARASINDA NELER OLACAK?
Nur ve Batuhan bu haftanın başlangıcında birbirlerine mesafeli davransalar da ilerleyen günlerde yakınlaşmaya başlayacaklar. İddialara göre ise Nur ve Batuhan ilişkisi zaten başladı.



YENİ DAMAT ADAYI TURGAY VE CEYDA ARASINDA NELER OLACAK?
Eve yeni gelen damat adayı Turgay ile Ceyda birbirlerine tanıma yoluna gidecekler. Batuha'dan aradığını bulamayan yaralı Ceylan Ceyda, yeni damat adayına 4 elle sarılacak. 



HAFTANIN BİRİNCİLERİ KİM OLACAK?
Bu haftanın birincileri yine değişmeyecek. Nur ve Eser birinci olacak. Cansel ve Eser ödül olarak Vialand'e gidecek. Nur ise Batuhan ile yemeğe çıkacak.