Kanal D'de yayınlanan evlilik programı "Kısmetse Olur" un 193. bölümüne yine aşklar, yakınlaşmalar ve kavgalar damga vuracak gibi duruyor.

BATUHAN VE NUR ARASINDA NELER OLUYOR?
Daha önce Semih ile ilişkisi olan ve aradığı aşkı bulamayan Nur, Ayça ile aşk yaşamış olan Batuhan ile yakınlaşmaya başlıyor. Geride bıraktığımız iki bölümde Adnan'ın eski sevgilisi Ceyda ile yakınlaşan Batuhan'a nasıl tepkiler gelecek?





MENEMEN YAPMIŞTI

Ceyda, Batuhan'a olan ilgisini menemen hazırlayarak belli etmişti. Menemeni afiyetle yiyen Batuhan da sözleri ve bakışları ile Ceyda'ya umut vermişti. Fakat fragmanda gördüğümüz kadarıyla Nur Bozar'a yakınlaşan Ceyda kızlar evinde arkadaşlarına sitem ediyor.



MELİS, NUR'U KIZDIRACAK
Nur'un Batuhan ile başbaşa geziye çıkmasından sonra yarışmanın sivri dilli yarışmacısı Melis bu konu üzerinden Nur'a yüklenecek. Melis, Nur için, "Maskesi düştü işte" diye suçlamalarda bulunacak. 



BATUHAN NE DİYECEK
Batuhan ile çok eski arkadaşlığı olan Melis'in, Nur'a yaptıklarına Batuhan ne diyecek? Melis ile arası bozulacak mı? Yılların arkadaşlığını mı yoksa aşkı mı seçecek?

Semih yüzünden zaten Melis ile arası iyi olmayan Nur'u Kısmetse Olur evinde zor günler bekliyor. 3 adayının olması, Batuhan ile yakınlaşması, Melis'in hakaretleri ve son olarak Ceyda'nın Batuhan ile yakınlaşmasını göz ardı ederek baş başa yemeğe ve geziye çıkması iyice başını ağrıtacak gibi görünüyor.

EMRE VE HAZAL ARASINDA NE OLACAK?
Kısmetse Olur'un aşıklarından ve evliliğe en yakın çiftlerinden görülen Emre ve Hazal arasından neler oluyor? Emre'nin mutlu olmadığını açıklaması üzerine sinirlenen Hazal masayı tokatlayarak ve fincanı kırarak konuşmanın ortasında ayrılmasına Emre'nin tepkisi ne olacak?