Kanal D'nin sevilen magazin programı "Renkli Sayfalar"a konuk olan evlilik programı "Kısmetse Olur"un sunucu Seda Akgül neden boşandığını anlattı.

"Kısmetse Olur" programı ile magazin gündemine sık sık gelen Seda Akgül hayatında bilinmeyenleri tüm içtenliği ile anlattı. Akgül, "Evliliği aslında birinci haftada bitmeliydi." dedi.



İşte Seda Akgül'ün boşanma sürecine girmesine neden olan olaylar,

"Birinci hafta eski eşim bir dönem beraber yaşadığı eski sevgilisiyle buluştu. 1. Hafta bitmeliydi bence bu ilişki. Haberim yokken birlikte yemek yemişler. Daha sonra gelip bugün eski sevgilimle buluştum dedi. Ben bunu anlayamadım. Bana göre evlilik ciddi bir müessese. Bu hanım da evli. Babası rahatsızken bir sene önce ara dedim. Yanımda aradı.

Kadın telefonları açmadı. Niye dedik Kocası istemiyor dedi sosyal medyadan falan yasaklatıyor. Yani demek ki bu hanımın kocasının da birtakım sıkıntıları var bu konu ile ilgili. Buna rağmen eski eşim eski sevgilisinin buluşmasına ben bir haftalık evliyken koşuyor. Ben şunu kabul edemiyorum. Aldattı demiyorum. Ama aldatmak illa fiziksel mi olur? Yoksa o insanı değersiz kılmak mı olur.

Eski sevgilisiyle buluşmama hiç tepkim olmadı. Oturdum düşündüm yeni evliyiz kavga etmek istemedim. Sabaha kadar salonda oturdum yanıma gelip açıklama bile yapmadı. 

Evlilik öncesi erkek erkeğe ayarladıkları bir tatil vardı. Ona gitti bir şey olmamış gibi. Ben de güldüm geçtim. 1. Ay sürpriz yapayım dedim. Viyana’ya seyahat ayarladım. Baş başa vakit geçirmek istedim. Bir caz konseri ayarladım. Konser öncesi bir ayakkabıcıya gittim bana eşlik etmek istemedi. 1 saat müsaade istedim. 



O bir saatte koskoca Viyana’da aynı hanımın annesiyle rastlaşmışlar. Kız kardeşiyle kanalda bir partiye katılıp beni üç saat otelin lobisinde balayında tek başıma bekletti. Alkollü ve umursamaz bir şekilde geldi orada bile bir duş al gel bunun için evlilik yıkılmaz dedim. Gitti ve uyudu. Ben de oteli terkedip Türkiye’ye döndüm. Tekrar benimle barışmak istedi uğraştı. Tekrar şans verdim. 

Daha sonra bana fiziksel hakaretlerde bulundu. Kimse sevilmek için Adriana Lima olmak zorunda değil. Hayatıma giren en çirkin kadınsından tutun da hepsi ben de mevcut. Hakaret davası açabilirdim ama açmadım. Keşke daha ayıpsız ayrılabilseydim. Zayıfladın da güzel mi kadın mı oldun benim 55 yaşındaki sevgililerim sana 10 basar gibi mesajlar attı. 

Bu fiziksel ihanet demiyorum egoyu tatmin etmek için yapılmış karşındakini değersizleştiren bir şey.

Bazen dayanmak sınavınızdır. Bazen bırakmak sınavınızdır Siz sanıyor musunuz ki benim için bırakmak kolay oldu. Bırakmak sınav oldu ama onu bırakmasam kendimi bırakacaktım."