Geçtiğimiz sezon Kanal D'de fırtına gibi esen "Kısmetse Olur" un ikinci sezonu bugün (5 Eylül 2016) başlıyor. 

1. sezonda yaşanan aşklar, ayrılıklar ve skandallarla adından sıkça söz ettiren ve sosyal medyada oldukça çok konuşulan yarışmada geçen sezondan iki yarışmacı yine devam edecek.



Semih yine evde!
1. sezonda yaşadığı ve yaşattığı skandallarla gündeme gelen Semih bu sezonda yarışmada yer alacak. Semih Kurtulmuş Murat ile olan skandal ses kaydı ile hatırlanıyor. Murat'a kız ayarlayan Semih Kurtulmuş Kısmetse Olur şöhretini kullanarak alem yapmakla itham edilmişti. Semih Kurtulmuş'un en son grup seks yaptığına dair ses kaydı çıkmıştı. Bu ismin yarışmaya yeniden dahil edilmesi şaşkınlık yarattı.



Adnan Kızıltaş'da taliplerini aramaya devam edecek
Geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan yarışmacılarından olan Adnan Kızıltaş'da yine yarışmada yer alacak. Ceyda ile yaşadığı ilişki ve kazaları ile birlikte gayri meşru çocuğu olduğu iddia edilen Adnan'ın bu sezon neler yaşayacağı merak konusu oldu.

Kısmetse Olur evinin yeni yarışmacılarının isimleri şöyle: Aykut Alagöz, Ceyhun Durdu, Deniz Bozkurt, Didem Delen, Gamze Göktürk, Gökhan Sara, Hazal Babalık , Merve Yurdakul, Onur Demirbaş, Rabia Karaca, Semih Kurtulmuş, Adnan Kızıltaş, Serap Gürbüz, Şahin Nart, Tolga Kulakçı