Kıvanç Tatlıtuğ oğlu Kurt Efe ile ilk pozunu verdi. Fotoğraftaki detay dikkatlerden kaçmadı!

Televizyogazetesi.com/Ayrıntısıyla Uğraşma –Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz Nisan ayında ilk olarak baba olmanın heyecanını yaşadı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, oğlullarına Kurt Efe adını verdi. Meşhur oyuncu ile oğlunun ilk pozunu Başak Dizer instagram hesabından paylaştı.

Babalar Günü’nde, Kıvanç Tatlıtuğ’un Kurt Efe’yi kucağında tuttuğu bir fotoğrafı sosyal medyada yayınlayan Başak Dizer, Kıvanç Tatlıtuğ’un ilk babalar gününü de kutladı. Çiftin, fotoğrafta çocuklarının yüzünü göstermemesi de dikkatlerden kaçmadı.

Kıvanç Tatlıtuğ oğlu Kurt Efe ile ilk pozunu verdi. Fotoğraftaki detay dikkatlerden kaçmadı! 1

Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer’, “Sarışınlarım” dediği baba oğuldan birincil kareyi “Melekler Günü kutlu olsun’ notuyla paylaştı.

Oyuncunun hayranları henüz küçük Kurt Efe’nin yüzünü göremedi ama bebeğin, altın sarısı saçları ile babası Kıvanç Tatlıtuğ’a benzediği bebek görmeye giden meşhur isimler tarafından duyurulmuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ oğlu Kurt Efe ile ilk pozunu verdi. Fotoğraftaki detay dikkatlerden kaçmadı! 2

Bir süredir Bodrum’daki evlerinde tatilde olan çift, magazin basınında yer alan haberlere tarafından oğulları Kurt Efe için dadı tuttu.

İddialara kadar, ünlü çift, büyük bir titizlikle seçtikleri bakıcıya 1.400 dolar yani takriben 25 bin TL ödüyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer keza seçtikleri dadının vize, sigorta ve yılda bir defa Filipinler’e gidiş- dönüş uçak masrafını da karşılıyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/kivanc-tatlitug-oglu-kurt-efe-ile-ilk-pozunu-verdi-fotograftaki-detay-dikkatlerden-kacmadi/1327751