Uçankuş TV'de ekrana gelen "Yaşamın İçinden" programına misafir olan efsane dizinin 'Katya'sı tecrübeli oyuncu Ufuk Kaplan; geçmişte böyle bir aşk yaşanmadığını söyledi.

"İkisi birbirinden çok bağımsızdı. Yaşamlarında başka insanlar vardı. Kıvanç, Meltem Cumbul'dan henüz ufalamıştı; Beren'in yaşamında da Bülent İnal vardı." ifadelerinde bulunan Ufuk Kaplan, "Böyle bir aşk olsa söylemezdim ama kıvırırdım. Kıvırmadan söylüyorum öyle bir şey yaşanmadı" biçiminde konuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ'un son derece efendi ve cool bir duruşu olduğunu anlatan Ufuk Kaplan, eşi Başak Dizer'in de son derece güleryüzlü ve hanımefendi bir insan olduğunu söyledi.

Aynı dizide rol alan Nebahat Çehre'yi çok beğendiğini söyleyen Ufuk Kaplan, "Çok tatlı bir insandır. Sete hiç bir zaman makyajsız gelmedi. Her zaman pozitif enerjisiyle 'Hoşlar ben geldim' diyerek yanımıza kazançtı. Şalvar giyse yakışır o kadar hoş, kibar bir insandır" biçiminde konuştu.

Beren Saat'ten laf açılınca ise "O kadar uysal ve tebessümen bir kızdır ki." ifadelerinde bulunan Ufuk Kaplan, namlı oyuncunun çok acımalı ve iyi kalpli bir insan olduğunu anlattı.

 

Kaynak: www.sacitaslan.com