Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat New York sokaklarında göründü!..

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma -Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ ikilisinin Netflix için çektikleri ve ikilinin hayranlarının ilgiyle beklediği filmden yeni görüntüler Netflix’in sosyal medya hesabında paylaşıldı.

Last Call for İstanbul kod adlı filmin New York sahnelerinden fotoğraflar, dijital platformun instagram hesabında,  “New York sokaklarında Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ. Söyleyeceklerim bu değin” notuyla paylaşıldı.

2008-2010 yıllarında rol aldıkları Aşk-ı Memnu dizisi ile keza sosyal medyada keza televizyonda ayrıca de magazin gündeminde yıllar boyunca konuşulan ikilinin yeni filminin setinden gelen fotoğraflar heyecan yarattı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat New York sokaklarında göründü!.. 1

İki ünlü ad,  yıllar önce Aşk-ı Memnu dizisinde partner olmuşlar ve dizideki ‘Behlül’ ve ‘Bihter’ karakterleri ile çok sevilmişler, birbirlerine de çok yakıştırılmışlardı.

Geçtiğimiz aylarda, ikilinin Netflix için çekilecek bir film projesinde tekrar birlikte rol alacağının haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İki ünlü isim bütün 12 sene daha sonra, izleyicilerin ve hayranlarının da yoğun istekleriyle bitmiş bir araya geldiler.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat New York sokaklarında göründü!.. 2

İki oyuncunun hayranları filmle ilgili gelişmeleri heyecanla takip ediyor. OGM Pictures imzasını taşıyan yeni aşk filminin hikayesini Nuran Kâinat Şit yazdı. Gönenç Kurnaz’ın yönetmenliğini yapacağı filmle ilgili birincil açıklamayı Kıvanç Tatlıtuğ yaparak  çekimler için ABD’ye gideceğinin bilgisini vermişti. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un hikayede nasıl karakterleri canlandıracakları da merak edilen detaylardan.

Bazı sahneleri İstanbul’da bazıları ise New York’ta çekilecek filmin Netflix’te yayınlanacak olması da ünlü oyuncuların yurt dışındaki hayranları için kayda değer bir detay. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in yurt dışındaki hayranları da gelişmeleri yakından peşine düşüp takip ediyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/kivanc-tatlitug-ve-beren-saat-new-york-sokaklarinda-gorundu/1336109