Uyruk Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine tarafından muhabirlerle ayaküstü sohbet eden 38 yaşındaki Seçkin Piriler, çocuklarının babası Kaan Tangöze'nin eşi Kıvılcım Ural ile ilgili soruyu duyunca tepki verdi.

Kuruçeşme'de görüntülenen Seçkin Piriler, pandemiden beri evden çıkmadığını belirterek, "Evdeyim, hava elde etmek için çıktım. Uzun zamandır çıkmıyordum" diye konuştu.

"BÖYLE KONULARA GİRMEK İSTEMİYORUM" 

Geçtiğimiz günlerde Seçkin Piriler'in çocukları Hakan ve Volkan'ın, babaları Kaan Tangöze'nin eşi Kıvılcım Ural ile iyi anlaşması uyarı çekmişti.

Gazetecilerin, çocuklarının; Kıvılcım Ural ile süre geçirmesini sorması karşısında panik cevaplar veren Piriler, "Ben böyle konulara çok fazla girmek istemiyorum. 22 günlük tatil vardı. Haliyle babalarıyla birliktelerdi" dedi.

"BANA POZİTİF SORULAR SORUN" 

Komşularıyla davalık olduğu konuşulan 38 yaşındaki eski manken, "Bunlar negatif sorular, artı bir gün bana pozitif sorun" sözleriyle karşı çıktı.

"AŞK YOK" 

"Hayatınızda aşk var mı?" sorusu üstüne Piriler, "Yok, doğrudan doğruya değil, fazla net cevap veriyorum. Hem ben yalnız değilim, iki tane oğlum var. Aşk yok" diyerek güldü.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/kivilcim-uralin-adini-duyan-seckin-piriler-panikledi-haberi-528862