Kız halaya benzermiş! Aslı Enver’in yeğeni ile benzerliği şaşırtıcı!

Televizyogazetesi.com/Ayrıntısıyla Uğraşma – Meşhur Oyuncu Aslı Enver, ara sıra Meksika’da yaşamış abisi Akın Enver ve ailesini ziyarete gidiyor. Enver’in geçtiğimiz aylarda ablası ile birlikte gittiği ziyaretten bir paylaşımı ‘Kız halaya benzermiş’ söylencesini doğruluyor hemen hemen!

Kavak Yelleri dizisinde oynadıktan sonra şöhreti yakalayan Aslı Enver, kariyerindeki bir başka çıkışını da İstanbullu Gelin dizisi ile yapmıştı. Bu dizinin ardındaki uzun vakit ekrandan uzak kalan Enver, Babil dizisi ile televizyonlara dönmüştü.

Halit Ergenç, Birce Akalay ve Nur Fettahoğlu ile başrolünde oynadığı Babil dizisi erken final yapınca tekrar dizilere ara vermişti Aslı Enver.

Bu süreçte Sırça isimli bir tiyatro oyununda rol aldı. Oyunda, İstanbullu Gelin dizisinde birlikte oynadığı İpek Bilgin ve Güven Murat Akpınar da rol alıyordu. Büyük ilgi gören oyundaki rolüyle beğeni topladı Aslı Enver.

Kız halaya benzermiş! Aslı Enver'in yeğeni ile benzerliği şaşırtıcı! 1

Ekrandan uzakta olsa da giderken Netflix için çekilen ve Kaan Urgancıoğlu ile başrolünü paylaştığı Sen Yaşamaya Bak isimli bir filmle gündeme geldi. Türkiye’de çok ilgi görmese de yurt dışarıda film fazla izlendi.

Aslı Enver’in şu sıralar Disney Plus ile anlaşmalı olduğu ve dijital platformun bir projesinde yer alacağı biliniyor. Oyuncu ise henüz çekimler başlamadan tatil yapıyor ve dinleniyor.

Aslı Enver son olarak Bodrum’a gitmiş ve yaptığı sosyal ağ paylaşımlarıyla da hayranlarını mutlu etmişti. Aslı Enver’in instagram sayfasından son paylaşımlarından birisi ise yeğeni Liya ile oldu.

Kız halaya benzermiş! Aslı Enver'in yeğeni ile benzerliği şaşırtıcı! 2

Hala olarak yeğeniyle çok yakından ilgilenen oyuncu, sıkça onu görmeye gidiyor. Büyüdükçe daha da çok halasına benzeşen Liya ile Aslı Enver’in arabanın içindeki eğlenceli halleri dikkat çekiyor.

Aslı Enver, kucağında oturan yeğeni ile hayli neşeli görünüyor. Oyuncu, bu güzel anlarını sosyal medyadan video olarak paylaştı…

Yeğeninin yüz hatlarının, mimiklerinin halası Aslı Enver’e çok benzediği de videoda ve fotoğraflarda görülmekte. Bakalım siz de benzer fikirde misiniz?

İşte ufak Liya ve halası Aslı Enver…

Kız halaya benzermiş! Aslı Enver'in yeğeni ile benzerliği şaşırtıcı! 3

Kız halaya benzermiş! Aslı Enver'in yeğeni ile benzerliği şaşırtıcı! 4

Kız halaya benzermiş! Aslı Enver'in yeğeni ile benzerliği şaşırtıcı! 5

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/kiz-halaya-benzermis-asli-enverin-yegeni-ile-benzerligi-sasirtici/1327136