Kızılcık Şerbeti dizisi için yapılan en akıllı karar Sıla Türkoğlu oldu!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Emanet dizisinde canlandırdığı Seher karakteri ile milyonları etkileyen Sıla Türkoğlu, dizinin yurt dıştan yayınlanmasıyla da geniş bir hayran kitlesinin ilgisini çekti. Ayrıca ülkemizde hayranları tarafından büyük yardım gören Sıla Türkoğlu, ayrıca de yabancı dizi hayranlarının da ilgisini üzerine çekmeyi başardı.

Sıla Türkoğlu’nun Emanet dizisine veda etmesinin peşinde yeni dizi anlaşması da hayranları kadar büyük bir mutluluk ile karşılandı. Itimat dizisinden ayrılırken yapımcı ile problem yaşamasına rağmen, hayranlarının büyük desteğini görebilen oyuncu, artık yeni projelerle kariyerinde büyük zıplama aşamasına geçti.

Sıla Türkoğlu’nun başrolünde yer alması nedeniyle de Kızılcık Şerbeti isimli yeni dizi projesinin normalden fazla daha artı konuşulduğunu ve sosyal medyada büyük bir etkileşim oluşturduğunu görebilirsiniz. Bu koşul sadece Türkiye’ye özel bir koşul yok. Hatta Türkiye’deki sosyal ağ etkisinden çok daha fazlası yurt dışarıya çoğu ülkede yaşanıyor.

Çünkü Sıla Türkoğlu, son dönemin en süratli popülerlik yaşamış bayan oyuncularının başında geliyor ve milyonlarca kişi göre da yaptıkları peşine düşüp takip ediliyor. Kızılcık Şerbeti dizisinin de bu kadar çok konuşuluyor ve merak ediliyor olmasının aşağı işte bu neden yatıyor.

Evrim Alasya, Barıştırma Kılıç ve Doğukan Güngör’ün başrolünde yer aldığı dizi adına en akıllı kararın böyle hızlı bir popülerlik sürecinin içine girmiş olan Sıla Türkoğlu’nu kadroya dahil etmek oldu.

Gold Film tarafından hazırlıkları süren ve Show TV’de yayınlanacak olan dizinin çekimleri gelecek hafta başlayacak.

Altıncı sezonda da ekrana fırtına gibi dönecek olan Yasak Elma’nın bu başarısının aşağıda iki önemli senaryo yazarı bulunuyor. Melis Civelek ile Zeynep Gür’den bahsediyoruz. İşte bu ikili aynı zamanda Kızılcık Şerbeti dizisinin de senaryosunu yazıyor.

Hem oyuncu kadrosu etkili olan hem hikayesi ile sarsıcı olması beklenen Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezonun en gözde projelerinin başında gelmesi kimseyi şaşırtmayacaktır.

Doğa karakterinde izleyeceğimiz Sıla Türkoğlu da daha geniş bir izleyici kitlesinin karşısına çıkacak ve bu dizi ile kariyerinde büyük bir adım daha atmış olacak. Fatih karakterini canlandıracak olan Doğukan Güngör ile partner olan Sıla Türkoğlu, yaşayacağı yeni deneyim ile yine sosyal medyada hayranlarından büyük takviye görecektir.

Doğukan Güngör namına da bu değin etkili bir partner ile niyetlenmek, popülerlik noktasında kayda değer bir kazanım olacak gibi gözüküyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/kizilcik-serbeti-dizisi-icin-yapilan-en-akilli-karar-sila-turkoglu-oldu/1336173