Kızılcık Şerbeti dizisinde başarı için ilk şart gerçekleştirildi!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Show TV ekranında 28 Ekim Cuma akşamı yeni dizi Kızılcık Şerbeti birincil bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Daha yayınlanmadan büyük tartışmaların yaşandığı dizi, seküler bir ailede yetişen genç bir kadının, muhafazakar bir aileye gelin gitmesini konu alıyor. Dizide iki ayrı kültürdeki ailenin birbirleri ile armoni sağlama ve zamanla ortak değerlere sahip olduklarını ama farklı yollardan gittiklerini anlayış durumunu göreceğiz.

Evrim Alasya ve Barışma Kılıç ikilisi dizinin en dikkat çeken isimlerinden. Partner olarak Kıvılcım ve Ömer karakterlerinin hikayesi de izleyenleri çok etkileyecek gibi gözüküyor. Son yıllarda sosyal medyada büyük popülerlik elde eden Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör ikilisi de dizideki bir başka çifti canlandırıyor. Doğa ile Fatih karakterleri hikayenin merkezinde yer alıyor ve iki gencin aşkının iki birbirinden fazla bambaşka aileyi nasıl içten etkilediğini izleyeceksiniz.

Kızılcık Şerbeti dizisinin başarılı olabilmesi için en kayda değer şartların başında sette ekibin iyi bir uyum yakalaması geliyor. Başarı için bu olmaz ise olmaz koşul ve Kızılcık Şerbeti dizisinin setinden gelen görüntüler, ekibin kısa sürede birbiri ile kaynaştığına muhabere ediyor.

Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu ve Müjde Uzman gibi deneyimli isimlerin de kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi, daha birincil fragman yayınlandıktan sonradan sosyal medyada büyük kavga yarattı. Dizinin hikayesinde seküler ve muhafazakar ailelerin çatışmasının yaşanacağı düşünülmüştü. Ama yapımcı Faruk Turgut’un açıklamaları, bu ön yargıları kırmayı başardı.

Faruk Turgut, dizinin hikayesinin toplumsal kutuplaşmaya yol açmayacağını, aksine tam tersi bir tesir yaratacağını söyleyerek, sosyal medyadaki eleştirilere şu sözlerle cevap verdi:

‘Laik, seküler bir kadının, muhafazakar bir aileye dünür olması ve çocukları üzerinden, karşıdaki insanları anlayıp, onlarla empati kurup, ön yargılarından arınmasını anlatıyoruz. Dizinin temel öğesi şu; yaşam tarzından hoşlanmadığınız bir aileye kızınız gelin olarak giderse ne yaparsınız? Biz bunu soracağız topluma. İnsanlar da, kendilerine tarafından bunu yorumlayıp, empati kurup karakterlerle, koşul değerlendirecek. Bizim yerine getirmek istediğimiz esas şey bir aşk meselesi. Tarafları toplumun şu lahza içinde bulunduğu durumlardan etkilenerek kurguladık’.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/kizilcik-serbeti-dizisinde-basari-icin-ilk-sart-gerceklestirildi/1340250