Kızılcık Şerbeti dizisinde Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör dışında, çok konuşulacak başka bir dizi çifti daha var!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun iddialı yeni dizilerinden birisi de Show TV ekranında, 28 Ekim Cuma günü ilk bölümü yayınlanacak olan Kızılcık Şerbeti olacak. Duyurulduğu ilk günden itibaren ilgi çeken, fragmanlarının paylaşılması ile de geniş bir izleyici kitlesi göre heyecanla beklenen dizi, fazla bambaşka lakin günümüz dünyasında birçok kişinin içinde yaşadığı bir durumu anlatıyor.

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin çekimleri yoğun bir şekilde devam ediyor ve çok önemli oyuncular da bu hikayede izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Barıştırma Kılıç da başrollerde yer alan isimlerden birisi ve rol arkadaşları ile birlikte izleyen herkese bambaşka duygular yaşatmak için uğraş harcıyor.

Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Bilirkişi’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümü öncesi sosyal medyada ortaya meydana çıkan yanlış algıyı da ortadan uyandırmak üzere Uzlaştırma Kılıç bir takım bilgiler sundu. Dizinin hikayesinde seküler bir ailede yetişen genç bir kadının, üniversitede tanıştığı adam ile evlenmesi ve muhafazakar bir aileye gelin olmasının hikayesi anlatılıyor.

Birisi seküler, diğeri muhafazakar iki aile içinde yaşananları anlatacak olan Kızılcık Şerbeti dizisi, fiilen birbirlerinden çok farklı gibi görünen bu iki ailenin, birçok karşılıklı değere sahip olduğunu da gözler önüne serecek.

Barış kılıç da sevginin birleştirici gücünü anlatacaklarını belirterek, Kızılcık Şerbeti dizisinin insanların birbirlerini anlaması için iyi bir örnek teşkil edeceğini düşünüyor.

Barıştırma Kılıç ilgiyle beklenen Kızılcık Şerbeti’ni şu sözlerle anlattı: “Dizimizin tanıtımı yayınlanmaya başladığından beri tahminimin fazla üstünde insan göre konuşulur oldu. Dizimizin konusu herkes tarafından ilgi duyulabilecek bir senaryoya sahip. Yaşam amaçları doğrusu benzer ancak yaşantıları ve yöntemleri farklı iki aileyi izleyeceğiz. Sevginin her türlü birleştirici gücünü bir defa daha açıklamak ve kavramak için yola çıkıyoruz.”

Aynı doğrulara lakin farklı kültürlere sahip iki ailenin çocukları Doğa (Sıla Türkoğlu) ve Fatih’in (Doğukan Güngör) yıldırım nikahıyla evlenmesiyle yaşanan çarpıcı olaylar, Kızılcık Şerbeti dizisini daha da fazla merak edilen bir dizi haline getirdi.

Barışma Kılıç, başarılı iş adamı Ömer Ünal karakterine hayat veriyor. Aile şirketlerini ağabeyi Abdullah (Settar Tanrıöğen) ile birlikte yöneten Ömer, dizide hayatının sınavını Kıvılcım’la (Evrim Alasya) karşılaştığında verecek.

Kıvılcım ile Ömer hikayenin içinde aşk ile sınanacaklar. Tabii fakat Doğa ile Fatih karakterleri de bu aşkın ortaya çıkmasında etkin olacak.

Kızılcık Şerbeti dizisinde yalnızca Doğa ile Fatih’in hikayesi üzerinden değil, Ömer ile Kıvılcım’ın hayata birlikte tutunma tavırları üzerinden de ayrı kültürlerdeki insanların birbirlerinden ne değin çok etkilendiklerini izleyeceksiniz.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/kizilcik-serbeti-dizisinde-sila-turkoglu-ile-dogukan-gungor-disinda-cok-konusulacak-baska-bir-dizi-cifti-daha-var/1340055