Üniversiteli kız korkunç taciz girişimini sosyal medyadan paylaştı. Taciz dehşeti Koç Üniversitesi’nde gerçekleşti. Üniversite öğrencisi bir kadın, bir erkek öğrenci göre tacize uğradığını iddia etti.

28 MART’TA OKUL YÖNETİMİNE DİLEKÇE VERDİ FAKAT…

Twitter’da “Simge” adını kullanan kadın, üniversite yönetimine şikayet dilekçesi verdiğini ama 28 Mart’ta verdiği dilekçenin hala işleme konmadığını söyledi.

‘İŞLEME BİLE KONULMAMIŞ’

Tacize uğradığını bahis eden kadın, yaşadığı taciz sonrası psikolojik olarak büyük bir travma geçirdiğini belirtirken, üniversite yönetimine de ayaklanma etti.

Genç kız şunları paylaştı: Koç Üniversitesi’nde cinsel saldırıya maruz kalıp 4,5 ay her tarafında okula gidemeyip yemek yiyemeyip vücudumda rızam olmadan dokunulmuş her uzvumdan nefret edilen şey etmemin disiplin kuruluna göre hiçbir önemi yok, 28 martta verdiğim şikayet dilekçesi daha işleme bile konulmamış.

Ben karşılaşırım korkusuyla okula bile gidemezken o birey fotoğraf sergilerine gitmiş (İnstagramdan gördüğüm kadarıyla) ve okulda sıcacık rahat dolaşıyor.

MEKTEP GEÇTİĞİMİZ AY DA TACİZLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Koç Üniversitesi’nde bir grup kadın, önceki ay kampüs içinde yaşanan tacizleri protesto etmişti.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/koc-universitesinde-ogrenciye-cinsel-taciz-iddiasi-sosyal-medya-karisti.html