MedyaRadar'da yer alan habere kadar TFF 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, geçtiğimiz günlerde solunum şikayeti nedeniyle Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedaviye alınmıştı.

Uzun süreli korona virüs tedavisi gördükten sonra akciğerlerinde yaşadığı rahatsızlıktan ötürü KTÜ’de yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürekli Mustafa Reşit Akçay’ın sıhhat durumuna ilişkin yorumlama yapıldı.

Akçay’ın enfeksiyon tedavisinin ardından akciğerlerinde malum olumlu tepki görülmediği için KTÜ Farabi Tıp Fakültesi’nde entübe edildiği aktarıldı. Farabi Hastanesi Başhekimliği tecrübeli teknik adamın sağlık durumuna ilişkin kısa zaman içerisinde bir açıklama yapacak.

62 yaşındaki teknik adam daha önce Corona virüse yakalanmış ve süreci epeyce ağır geçirmişti.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi Başhekimliği’nden dün yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verilmişti:

”KOVID-19 Hastalığı sonrasında evinde oksijen ve ilaç tedavisi görmekte iken, üç gün önce solunum sıkıntısının artması sebebiyle, diğer bir kurumdan hastanemize sevk edilen Sn. Mustafa Reşit AKÇAY’ın hastanemiz yoğun bakım ünitesindeki peşine düşüp takip ve tedavisi devam etmektedir. Hastamızın genel durumu orta düzeyde olup, yüksek akımlı oksijen aşağı ve ilaç tedavisi ile kan oksijen düzeyi normal sınırlarda tutulmaktadır. Genel durumunda bir iyileşme ya da kötüye gidiş gözlenmemiştir. Yoğun çaba ile hastamızın eski sağlığına kavuşması için çaba gösterilmektedir.”

Akçay, 2. Lig play-off final maçını protez kulübesindeki solunum cihazı ile peşine düşüp takip etmişti.

Süper Lig'de ilk olarak Trabzonspor'u çalıştıran Mustafa Reşit Akçay, sonradan Akhisar Belediye, Osmanlıspor, Konyaspor ve Ankaragücü'nde devir aldı.

SacitAslan.com olarak Mustafa Reşit Akçay'a acil şifalar dileriz...

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/kocaelispor-teknik-direktoru-mustafa-resit-akcay-entube-edildi-haberi-534482