Kız dostuna attığı cinsel içerikli iletilerin ifşa olmasıyla magazin gündemine bomba gibi düşen şanlı oyuncu Kubilay Aka, başlatılan soruşturmada ifade vermeye gitmeyince hakkında tutma kararı çıkartıldı. 

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Kubilay Aka ve Miray Daner çifti, hıyanet haberleri sonrası parçaladı. Aka bu yarıyılda Beyza Güneş ile görüşmeye başladı.

İkili arasında geçen konuşmalarda yakışıksız laflar ve resimler yer aldı. Aka, bir müddet sonra daha önceki sevgilisiyle yine barışınca, Güneş'le görüşmek istemedi. Oyuncunun kendisini terk etmesine izin vermeyen Güneş, Kubilay Aka'yı tehdit etti. Güneş, Aka'nın cinsel içerikli iletilerini sosyal medyada paylaştıktan sonra "Resimlerini de yayınlayacağım" diyerek şantajda bulundu.

BİLDİRİLERE KARŞIN ADLİYEYE GİTMEDİ

Aka, gidişatı ihbar edince vakayla alakalı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Şanlı oyuncu çıkarılan tüm bildirilere karşın ifade vermek için adliyeye gitmedi.

Bunun üzerine savcılık, Aka hakkında tutma kararı çıkartılmasını arz etti. Barış Ceza Dominantlığı şanlı oyuncu hakkında tutma kararı çıkarttı. Şanlı oyuncu tutulduğu ilk anda adliyeye getirilerek savcı karşısında ifade verecek.

Kaynak: www.sacitaslan.com