Kubilay Aka ile Hazar Ergüçlü yeni dizileriyle Exxen’de beğeni topladı!

Yurt dışında büyük bir ilgi ile izlenen “Love Snack”in uyarlaması “Sadece Arkadaşız” birincil iki bölümüyle Exxen platformunda izleyicilerle buluştu. Bir süredir diziyi merakla bekleyenler de sosyal medyada beğenilerini bildiren yorumlar paylaştı.

İtalyan dizisi Love Snack’cilt uyarlanan dizide Hazar Ergüçlü ile Kubilay Aka ikilisi başrolü paylaşıyor. Hem bazı oyuncular da misafir olarak hikayede yer alıyor.

Hande Doğandemir, Sıla Türkoğlu, Dağhan Külegeç ve Murat Dalkılıç konuk olarak ekibe takviye verdiği dizi kadın erkek ilişkilerine yeni bir perspektif getiriyor.

Yönetmenliğini Emre Erdoğdu senaristliğini ise Zeynep Koçak’ın yaptığı “ Yalnızca Arkadaşız” isimli dizide; birinin tembelliği diğerinin işine geldiği için benzer evi paylaşmaya karar veren “F. Ece” ve “Umut” un hayatı anlatılıyor.

İki karakterden hangisi önce evlenir ise ev ona kalacak. Bu süreçte izdivaç için namzet arayışları eğlenceli geçecek lakin sonunda iki karakter en yerinde adayın birbirleri olduğunu keşfedecek gibi gözüküyor.

“Yalnızca Arkadaşız” dizisinin yeni bölümleri Exxen platformunda haftalık olarak ekrana gelmeye devam edecek.