Kulüp dizisinden gelen son haber, merakla bekleyenleri çok sevindirecek!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar- Son dönemde Netflix’te yayınlanan yerli yapımlar arasında en dikkat çekeni Kulüp dizisi oldu. Yayınlandığı süreçte büyük bir coşku dalgası yaşattı Kulüp dizisi. Türkiye Cumhuriyeti tarihine kazınan ve üzüntüyle anılan 6-7 Eylül olayları sürecinde yaşananlara da öbür bir açıdan bakılan dizi, sarsıcı sahneleri ile de fazla etkiledi.

Zeynep Günay Tan ve Seren Yüce’nin başarılı yönetmenliği ile çekilen Kulüp dizisinde Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Fırat Tanış, Uzlaştırma Arduç, Metin Akdülger ve Asude Kalebek rol almıştı. her biri birbirinden başarılı performansları ile günlerce gündemden düşmemişti oyuncular.

Kulüp dizisi yalnızca Türkiye’de değil, yurtdışında da ilgi gören bir yapım olmuştu. Diziyi izleyenler, 2. sezonun olup olmayacağını merak ediyordu. Bir vakit önce devamının çekileceği öğrenildi ancak ne vakit çekileceği bilinmiyordu.

Kulüp dizisinden gelen son haber, merakla bekleyenleri çok sevindirecek! 1

Sonunda bu tarih de ortaya çıktı! Şu sıralar öbür dizilerde oynayan başroldeki o kadar fazla isim, sezon finali ya da final yapan dizilerinin setinden çıkarak Temmuz ayında Kulüp dizisinin setine gelmeye hazırlanıyorlar…

03 Medya imzalı dizinin yayınlanmasının üzerinden 6 ay geçtikten daha sonra hoş haber geldi! 50’li yıllarda geçen öykü için mekanlar, o dönemin Beyoğlu sokakları, oyuncuların kostümleri, aksesuarları özel olarak hazırlandı. Arkasında büyük bir çabanın olduğu Kulüp dizisi, hikayesiyle de çok beğenilince Netflix 2. sezon için de startı verdi!

İlk sezon 8 bölümden oluşuyordu. Dizinin 2. sezon çekimleri Temmuz ayında başlayacak ancak henüz kaç bölüm olduğu şu lahza için bilinmiyor. Kulüp dizisi, hikayesi ve oyunculukları değin müzikleriyle de konuşulmuştu. Salin Bademci’nin dizide şarkı söylemesi ise alkış toplayan sahnelerdi.

Kulüp dizisinden gelen son haber, merakla bekleyenleri çok sevindirecek! 2

Bu arada dizinin 2. sezonunda ayrılıklar olup olmayacağı da merak konusu! Kadronun aynen korunup korunmayacağı bilinmiyor fakat yeni katılan isimlerin olduğu da gündeme gelmekte. Bu isimlerden birisi de Son Yaz dizisinde oynadığı Soner karakteri ile dikkatleri çeken Halil Babür olacak.

Dizinin konusu ise şöyleydi: 1950’li yılların İstanbul’unda, 17 yıldır bulunduğu hapisten genel afla çıkan Matilda (Gökçe Bahadır), kendisini hiç tanımayan kızı Raşel (Asude Kalebek) ile ilişki kurmaya çalışır. Matilda’nın hapiste olduğu yıllarda yetimhanede artan Raşel’e ailesiyle ilgili başka bir hikâye anlatılmıştır.

Kulüp dizisinden gelen son haber, merakla bekleyenleri çok sevindirecek! 3

Anne-kız karşı karşıya geldiklerinde ilişki kurmakta zorluk çekerler. Matilda, babasını merak etmeye başlar. Dizinin her bölümünün başında, anlatı zamanından on yedi yıl öncesine ait kesitlerle Matilda’nın hikayesi anlatılır. Raşel, gerçekleri annesinden öğrenmeye başladığında aralarında bir dayanışma başlar.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/kulup-dizisinden-gelen-son-haber-merakla-bekleyenleri-cok-sevindirecek/1327362