Duruşmaya katılan B.B. “Ben doktor doktor, o ise sahne sahne geziyor” diyerek şikayetini yineledi.

Şarkıcı Kurtuluş Kuş hakkında, 27 Şubat 2022 tarihinde, Okumuş’ın Efeler ilçesindeki otelde hayranı olan B.B. adlı kıza karşısında ‘nitelikli cinsel hamle’ suçunu işlediği iddiasıyla 12 yıla değin hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

İddianamede, Kuş ile B.B.’nin, sosyal ağ üzerinden tanıştıkları belirtildi. İddianamede ikilinin başlangıçta Kuş’un İzmir’de verdiği konser çıkışı yüz yüze görüştüğü, ardındaki Aydınlatılmış’da yine konser çıkışında buluşup, otel odasında görüştüklerine yer verildi.

Bu görüşmede yakınlaşma olmadığı ama Kuş ile B.B.’nin mesajlaşmaya devam ettikleri vurgulandı.

Kuş’un, durum tarihinde Açık Fikirli’a konser için her yerde geldiği, B.B.’yi de kente çağırdığı kaydedildi.

B.B.’nin, hediyesini belirlemek için saat 04.00 sıralarında, arkadaşlarıyla Kurtuluş Kuş’un kaldığı otele gittiği, odada başka şahısların de bulunduğu ancak ilerleyen saatlerde başka bölmeye geçip, sohbet ederken, Kuş’un, B.B.’nin kıyafetlerini çıkarmaya çalıştığı belirtildi. Kuş’un, B.B.’nin direnmesine rağmen cebren birlikte olduğu iddianamede vurgulandı. Kuş’a boyun eğmez B.B.’nin, yaşadığı acı nedeniyle attığı çığlıkların görevliler kadar duyulduğuna da dikkat çekildi.

DURUŞMAYA KATILMADI

Davanın, ikinci duruşması bugün görüldü. Duruşmaya davacı olan B.B., avukatları ve ailesi katılırken, tutuksuz davalı Kurtuluş Kuş çağrı yapılmasına karşın duruşmaya katılmadı.

‘BEN HEKIM DOKTOR O İSE SAHNE SAHNE GEZİYOR’

B.B. ifadesinde, birincil duruşmada dinlenen tanıkların söylediği ‘kırmızılı kız’ın kendisi olduğunu söyledi.

B.B. ifadesinde, “Merve Gürgen’i hastane müdürü diye tanıttılar. Sanığın duruşmaya neden gelmediğini bilmiyorum. İlk duruşmaya ‘bacağım kırık’ diye rapor alıp, gelmedi. Size bile yalan söylüyor. SEGBİS ile duruşmaya katılıyor. Sanığın burada hazırlanmış bulunmasını istiyorum. Mahkemeyi yanıltmaktadır. Niçin kaçtığını anlamıyorum. İlk duruşmadan sonradan otobanda canıma kıymak istedim. Ben hekim hekim o ise sahne sahne geziyor” diyerek şikayetini yineledi.

B.B.’nin avukatı da davalı Kuş’un tutuklu yargılanmasını istedi.

Mahkeme heyeti, davalı Kuş için yurt dışına çıkış yasağı koyup, bir sonraki duruşmaya zorla getirilmesine karar verdi.

Duruşma heyeti, Kuş’un esir yargılanması yönündeki talebi de reddedip, duruşmayı erteledi.

DHA (Demirören Haber Ajansı)

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/kurtulus-kus-hakkinda-zorla-getirme-karari.html