Kuruluş Osman dizisinden sonra Şeyma Korkmaz kendisine zıt bir karakter ile şaşkına çevirecek!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncu Şeyma Korkmaz, uzun yıllar süren Beni Affet isimli dizideki Feride karakteri ile akıllara yazılmıştı. 2011 ile 2018 yılları aralarında yayınlanan jurnal dizideki performansı ile büyük ilgi görebilen oyuncu, geçen sezon ise bir sürpriz yaparak her tarafta setlere döndü.

3 yıllık aradan sonradan Prenses Mari karakteri ile Kuruluş Osman dizisinde izlediğimiz Şeyma Korkmaz, yeni sezonda ise yine atv ekranında yer alacak. Berk Oktay ile Seray Kaya ikilisinin başrolünde yer aldığı Bir Küçük Gün Işığı isimli dizide izleyeceğimiz Şeyma Korkmaz, canlandıracağı Sude karakteri ile hikayenin etkin isimlerinden birisi olacak.

Kuruluş Osman dizisinden sonra Şeyma Korkmaz kendisine zıt bir karakter ile şaşkına çevirecek! 19

Seray Kaya’nın canlandırdığı Elif karakteri ile Suda hikaye içinde karşı karşıya gelecek. İkisi de aynı adamı seven karakterlerin arasına bundan başka çocuk girecek. Sude’nin kızı, Elif’in nüfusuna belirtilen olacak ve bu koşul da iki kadın arasında büyük çatışmaya niçin olacak.

Elif karakterinin mutlu hayatının kocasının ölümüyle bir anda yıkılması ve gerçeklerin ortaya çıkmasıyla da gerçekten yaşadığı hayatın reel olmadığını öğrenmesi büyük şok yaşatacak. Bu büyük şok içinde nüfusuna açıklanmış bir kız çocuğu olduğunu da öğrenen Elif, hayata tutunmak için kayda değer bir neden bulacak.

Kuruluş Osman dizisinden sonra Şeyma Korkmaz kendisine zıt bir karakter ile şaşkına çevirecek! 20

Şeyma Korkmaz, kendi kişiliğine çok zıt bir karakteri canlandıracağı için büyük heyecan yaşıyor. Kendisine bu şahsiyet öneri edildiği süre fazla heyecanlandığını ifade eden oyuncu, “Çünkü daha önce hiç oynamadığım bir şahsiyet ve benimle de hiçbir alakası olmayan bir kişilik. Sude karakteri için çok heyecanlanmıştım” diye konuştu.

Bir Ufak Gün Işığı dizisinin setinde enerjinin yüksek olduğunu ve takım olarak kısa sürede birbirlerine alıştıklarını da belirten Şeyma Korkmaz, neşe saçan bir dönem geçiriyor.

Oyuncu, “İnşallah bu enerjimiz seyirciye de geçer ve onlar da çok keyif alırlar” diye temennide de bulundu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/kurulus-osman-dizisinden-sonra-seyma-korkmaz-kendisine-zit-bir-karakter-ile-saskina-cevirecek/1335142