Kusursuz Kiracı’nın işi zor! Öyle bir tanıtım yaptı ki beklentileri çok yükseltti!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de ekrana gelmeye hazırlanan Kusursuz Kiracı dizisi izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Dizi için yapılan tanıtım ülkede büyük bir gündem yarattı. Dizi ekibi tanıtımla izleyicinin beklentisini yükseltti ve işini zorlaştırdı.

Başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün yer aldığı Kusursuz Kiracı’nın ilk tanıtımı nihayet geçen hafta paylaşıldı. Dizinin tanıtımı ülkede resmi olarak gündem yarattı. Müzikal tarzda çekilen ve görünürde üzerinde çok çalışılan tanıtım herkeste büyük merak uyandırdı.

Hatasız Kiracı’nın tanıtımını izleyen cümbür cemaat büyülendi ve tepkisini sosyal medyada yaptığı yorumlarla dile getirdi. İzleyiciler tanıtımdan fazla etkilendiklerini ve defalarca izlediklerini dile getirirken bu tanıtımın ekibin diziyle ilgili beklentilerini de en ince ayrıntısına kadar yükselttiğini dile getirdiler. Şu Anda Kusursuz Kiracı ekibinin işi daha da zorlaştı. Çünkü izleyicinin karşısına mükemmel bir performansla çıkmaları ve tanıtımla ortaya koydukları başarıyı sürdürülebilir kılmaları gerekiyor.

Yapımcılığını MF YAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu ve Nermin Yıldırım’ın senaryosunu yazdığı “Kusursuz Kiracı”, Dilan Çiçek Deniz’in hayat verdiği ana karakterin yeni taşındığı apartmandaki gizemli olayları konu alacak, bulmaca gibi bölümleriyle izleyenleri ekrana kilitleyecek.

Çekimlerine fazla erken başlanılan sezon dizilerinden birisi oldu Hatasız Kiracı. Fox TV’de yayınlanacak olan diziyle ilgili hazırlıklar uzun zamandır devam ediyordu. Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün başrollerinde yer aldıkları dizinin çekimleri, yaklaşık bir ay önce başlamıştı. Yaz dizisi olarak düşünülse de sezonda yayınlanması planlandı.

Entrika, sır, ceza, aksiyon doymuş sahnelerle Hatasız Kiracı dizisi, daha ilk tanıtımla izleyenleri yakalamış görünüyor. Dizi başlangıçta yaz dizisi olarak anılmıştı lakin kanal Hatasız Kiracı’yı Eylül sezonunda ekrana getirmeye karar verdi.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/kusursuz-kiracinin-isi-zor-oyle-bir-tanitim-yapti-ki-beklentileri-cok-yukseltti/1333564