İddialara göre Kylie Jenner ve rapçi Tyga'nın beraber oldukları bir video çarşamba günü sızdırıldı. Rapçi Tyga'nın internet sitesi tygasworld.com'da 30 dakika boyunca yayında kalan video daha sonra yayından kaldırıldı. Siteyi o sıralarda takip etmekte olan bir kullanıcı Twitter adresinde; "Tyga'nın internet sitesi sayfasından silinmeden evvel Kylie Jenner'ın videosunun kimin eline geçtiğini tahmin edin." ifadelerini kullandı.

KYLİE ÇOK ENDİŞELİ

Tyga ve Kylie Jenner'ın beraber olduğu görüntülerinin olduğu video hakkında Hollywood Life'a konuşan bir kaynak; "Kylie, cinsel münasebet görüntülerinin yer aldığı videonun ortaya çıkmasından çok korkuyor. +18'lik görüntülerin yer aldığı video yanlış bir kişinin eline geçer, bu şahıs Tyga'nın bir arkadaşı da olabilir, o da bunu internete yükleyerek kendisini utandırır diye çok endişeli" açıklamalarını yaptı.

"ORTAYA ÇIKACAK DİYE ÇOK KORKUYOR"

Aynı kaynak sözlerinin devamında; "Kylie, Tyga ile ayrılığı sonrasında, onu açıklamalarıyla yerden yere vururken böyle bir videonun ortaya çıkmasından dolayı çok korkuyor. Kardashianlar Tyga'yı fütursuzca eleştirirken böyle bir skandala kapı araladıklarını da hesaba katmaları lazım. Tyga'nın eli şu an çok kuvvetli." ifadelerini kullandı.