Lizge Cömert ile Yiğit Koçak’ın Kardeşlerim dizisinde unutamadıkları bir sahne var!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde Süsen karakterini canlandıran Lizge Eli Bol ile Ömer olarak izlemekte olduğumuz Yiğit Koçak’ın çok iyi bir uyum sağlaması hayranlarının da aniden patlama yapması sonucunu doğurdu. Dizinin genç oyuncuları sosyal medyada çok pozitif öne çıktı ve Süsen ile Ömer karakterleri de iki genç oyuncunun kısa sürede geniş kitleler göre tanınmasını sağladı.

Kardeşlerim dizisinde üçüncü sezon başladı ve heyecanlı yeni bölümler izleyicileri de atv ekranına çekiyor. Dizide Yiğit Koçak ve Lizge Eli Bol keza yeni deneyimler kazanıyor ayrıca de sosyal medyanın da desteğiyle hayran sayılarını fazlasıyla artırıyor. Oyuncuların her halini de hayranları merak ediyor.

Dizinin üçüncü sezonu ile ilgili Kardeşlerim youtube kanalındaki videoda cana yakın halleriyle gülümseten ikili, birbirleri ile ne kadar düzenli olduklarını da gösterdiler. Dizide diğer bir karakteri canlandırmak isteseler kimi oynamayı tercih ederlerdir?

Lizge Cömert ile Yiğit Koçak'ın Kardeşlerim dizisinde unutamadıklari birer sahne var! 37

Lizge Eli Bol’e göre Ömer karakterini canlandırmak çok zevkli olurdu. Yiğit Koçak da partneri gibi düşünüyor ve Süsen karakterinin canlandırması hoş bir kişilik olduğunu belirtiyor. Oysa Yiğit Koçak’ın gönlündeki rol gerçekte Celil Nalçakan’ın canlandırdığı Akif karakteri. Gerçekten Akif, dizinin merkezinde yer alıyor ve onun doğruca de gerilim, danışıklı dövüş, olaylar hiç yetkisiz olmuyor.

Yiğit Koçak, Akif haricen Tolga karakterini canlandırmanın da hoş olabileceğini ifade etti. Kardeşlerim dizisinde Yiğit Koçak, Kadir karakterinin ölümünden sonra onu yıkadığı sahnenin kendisi için fazla güç geçtiğini ifade etti.

Lizge Eli Bol ise Süsen ile Kaan’ın düştüğü sahneyi unutamıyor. O sahnenin kamera arkasından çok zorlandıklarını anlatan oyuncu, sahneyi çok ciddiye aldıklarını ve Eren Ören ile dövüştüklerini anlattı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/lizge-comert-ile-yigit-kocakin-kardeslerim-dizisinde-unutamadiklari-bir-sahne-var/1335895