Cinsel istismar, tabanca, para, liseli, muhtar… Mide bulandıran durum İstanbul’daki bir muhtarlıkta meydana geldi. Bağcılar’da bir semt muhtarının iki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanıp görevden alınması gündem yaratırken, dava dosyasındaki iğrenç detaylar mide bulandırdı. BirGün’den Timur Soykan’ın haberine göre, 13 Mart 2023 günü Bağcılar Emniyet Amirliği’ne dışarı giden bir anne, mahalle muhtarından şikâyetçi elde etmek istediğini söyledi. Burada beyanı alınan anne, muhtarın 16 yaşındaki lise öğrencisi oğluna cinsel istismarda bulunduğunu öne sürdü.

800 LİRA VERDİ, KAMERA OLMAYAN BÖLÜME GEÇİRDİ

İşçi olarak çalışan anne özet olarak şunları söyledi:

“Dün akşam, 12 Mart 2023 akşamı oğlum evdeyken bana muhtarın kendisine cinsel davranışlarda bulunduğunu söyledi. Ben daha açık anlatmasını istedim. Oğlum, muhtarın kendisini muhtarlıkta içeriye çağırdığını ve kendisine takviye adı aşağı 800 lira verdiğini söyledi. Ardından kamera olmayan bir bölmeye geçtiklerini anlattı.”

BELİNDEN SİLAHINI ÇIKARMIŞ…

Cinsel istismara yönelik oğlunun anlattıklarını polise aktaran anne, “Ben oğluma niçin buna engel olmadığını sordum. Oğlum, muhtarın içeriye girdiklerinde silahını belinin ardındaki çıkardığını ve monitörün altına koyduğunu anlattı. Kendisinin ‘Beni vurmazsın di mi’ dediğini söyledi. Ben bu durumda şok geçirdim. Psikolojik olarak çok etkilendim. Biz bu şahsı 10 yıldır tanırız. Oğluma bağış adı aşağı nadiren para verir.”

SPERMLİ PANTOLON DELİL OLARAK SUNULDU

Anne, cinsel istismar sırasında oğlunun giydiği ve üstünde sperm örnekleri olan pantolonu polise teslim etti.

BİR LİSE ÖĞRENCİSİ DAHA ŞİKAYETÇİ OLDU

Söz konusu skandal olayın arkasından ikinci bir lise öğrencisi çocuk da kendisine yönelik cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla şikâyetçi oldu.

İki çocuk babası, 40 yaşındaki muhtar gözaltına alındı. 14 Mart 2023 günü savcılık sorgusunun ardından ‘Çocuğun Cinsel İstismarı’ suçundan tutuklanması istemiyle Bakırköy 3. Sulh Cinayet Hakimliğine sevk edildi.

MUHTARIN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI: CİNSEL MAKSATLI HERHANGİ BİR TEMASIM OLMAMIŞTIR

İddiaların odağındaki muhtar buradaki ifadesinde “… anlattıkları hususlar doğru değildir. Cinsel maksatlı herhangi bir temasım olmamıştır. Kaldı fakat bugün itibariyle (İkinci davacı çocuğun ismini söylüyor) ve annesi savcılığa uygulama yazarak ifadesinde bulunan anlatımlarını arkadaşı (İlk şikayetçi çocuğun ismini söylüyor) yönlendirmesi ve tesiri ile yaptığını, halbuki olayın iç yüzünün anlattığı gibi olmadığı yönünde uygulama vermişlerdir… Hakkımdaki isnadı kabul etmem. Ben mahallede sevilen bir kişiyim. Özgür bırakılmamı istek ediyorum” dedi.

AVUKAT: MAĞDURUN 18 YAŞINDAN MINIK OLDUĞUNU BİLMEMEKTEDİR

Muhtarın avukatı ise yaptığı açıklamada “Müvekkilim savunmasında açıklama ettiği gibi mağdurun 18 yaşından ufak olduğunu bilmemektedir. Müvekkilim toplum içinde sevilen bir insandır. Bu kabahat ile muhatap olduğu için mağdurdur. Mağdurun vermiş olduğu beyanlar yalan beyandır… Müvekkilim görüntülerde alt tarafa geçtiğinde üstünde taşımakta olduğu silahı yoktur. Kamera kayıtlarına eşit gelecek şekilde bir arbede veya darp olayı laf konusu değildir… “ diyerek müvekkilini savundu.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/mahalle-muhtarindan-iki-erkek-cocuguna-cinsel-taciz-iddiasi.html