Mahkum dizisinin başlamasına en çok İsmail Hacıoğlu hayranları sevindi!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Fox TV ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmakta olan Mahkum dizisinde Övünç Tuna ile İsmail Hacıoğlu ikilisinin başarılı performansları ilk sezon çok konuşulmuştu. Dizinin ikinci sezona 15 Eylül akşamı başlaması ile birlikte hayranlar da ekran başına geçti. Hikayenin yenilenmesi, kayda değer isimlerin diziye katılması ve başarılı performanslar ile Hükümlü tekrar sosyal medyada en fazla konuşulan konulardan birisi haline geldi.

Melike İpek Yalova, Hayal Köseoğlu gibi iki kayda değer bayan oyuncunun da başrolün hakkını verdiği diziye yeni isimler de katıldı. Mahkum dizisi ikinci sezonunda en fazla da Giryan karakteri ile hikayede yerini alan Gökçe Eyüboğlu merak edildi. Oyuncunun birincil bölüm performansını başarılı bulan dizi hayranları, Iftihar Tuna ile de iyi bir harmoni yakalayacaklarına inandıklarını bildiren yorumlar paylaştı.

Ancak birçok izleyicinin gözü İsmail Hacıoğlu’nun üzerindeydi. Usta oyuncunun birincil sezondaki harikulade performansını unutamayanlar yine ekran başındaydı. Barış Yesari karakterinin kötülükleri izleyenleri deli etse de, İsmail Hacıoğlu’nun bu karakteri canlandırırken ortaya koyduğu inandırıcılık milyonlarca izleyiciyi tekrar derinden etkiledi.

İsmail Hacıoğlu hayranları, oyuncunun karakteri hemen hemen yaşadığını düşünüyor ve bunu nasıl başardığını da çok merak ediyor. Uzlaştırma’ın kötülükten beslenen birisi olması ve öbür duyguları izleyicilere hissettirmesi, meşhur oyuncunun başarısının bir sonucu oldu.

Mahkum dizisinin ikinci sezonunun başlamasına en fazla da İsmail Hacıoğlu’nun bu müthiş performansı için sevinen izleyiciler, yeni dönemde yeni oyuncularla fazla ayrı bir hikaye düzeni bulacak.

Diziye Gökçe Eyüboğlu dışarıya diğer isimler de katıldı. Seda Türkmen, Nazlı Bulum, Mehmet Bozdoğan, Mine Kılıç, Sarp Aydınoğlu, Cem Söküt ve Erdal Küçükkömürcü Hükümlü dizisinin ikinci sezonuna güç katacak isimler olarak öne çıkıyor.

Dizi bu yeni isimlerle birlikte daha da geniş bir kadroya sahip oldu. Furkan Topluluk, Burcu Cavrar, Alya Sude Mazak, İlker Yağız Sakin’ın da ilk sezondan bu yana dizinin kadrosunda yer almaya devam ettiklerini de hatırlatalım.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/mahkum-dizisinin-baslamasina-en-cok-ismail-hacioglu-hayranlari-sevindi/1336667