Mahkum dizisinin Ceyda’sı, Aşıklar Bayramı’nın Dilek’i Burcu Cavrar yeteneklerini sergiliyor!

Burcu Cavrar “Aşıklar Bayramı” projesinde canlandırdığı Dilek Hemşire karakteriyle beğeni topluyor. Son dönemlerde başarılı projelerde bulunan Burcu Cavrar “Aşıklar Bayramı” filminde Dilek Hemşire karakteriyle izleyiciyle buluştu.

OGM Pictures imzalı, yönetmenliğini ve senaryosunu Özcan Alper’in üstlendiği, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Settar Tanrıöğen’in paylaştığı film 2 Eylül’de Netflix’te yayınlandı. Bir baba oğul hikayesini konu bölge filmde Burcu Cavrar, Istek Hemşire karakterini canlandırdı.

Mahkum dizisinin Ceyda'sı, Aşıklar Bayramı'nın Dilek'i Burcu Cavrar yeteneklerini sergiliyor! 1

Oyuncu, “Istek hemşirenin filmde kuvvetli kadın motifini çok dozunda yansıtan bir yeri olması benim için çok önemliydi” açıklamasında bulundu.

Burcu Cavrar ,Aşıklar Bayramı filmiyle ilgili düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: “Aşıklar Bayramı benim için fazla özel, fazla daimi bir seyahat oldu. Özcan Alper kendimce çok iyi bir yönetmen olmasının haricen, oyuncu psikolojisini müthiş dengeleyebilen, çalışması çok neşelendirici hoş bir insan. Onunla ve Kıvanç’la amaçlamak benim için çok önemliydi. İşlerini hakkıyla ve iyi yapan insanlarla bir arada edinmek sevinç verici. Dilek hemşirenin de filmde güçlü bayan motifini çok dozunda yansıtan bir yeri vardı bu da benim için altı çizili bir tartma taşıyordu açıkçası. Bu ekibin bir parçası olduğum için fazla mutluyum.”

Burcu Cavrar Kimdir?

Burcu Cavrar 1989 yılında İstanbul’da dünyaya geldi ve oyunculuk eğitimini de Sadri Alışık Kültür merkezinde aldı. Bu merkezde 8 aylık bir oyunculuk eğitimi ardından Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Burcu Cavrar, son dönemde büyük dikkat çeken Hükümlü dizisiyle kariyer yolculuğuna devam ediyor.

Mahkum dizisinin Ceyda'sı, Aşıklar Bayramı'nın Dilek'i Burcu Cavrar yeteneklerini sergiliyor! 2

Burcu Cavrar, “Kapalı Çarşı” dizisiyle başladığı kariyer yolculuğunda; “Bir Kadın Tanıdım”, “Sonbahar Gülleri”, “Aşkın Bedeli”, “Poyraz Karayel”, “Gönül İşleri” gibi dizilerde yer aldı.

Son yıllarda “Siyah Beyaz Aşk” dizisinde “Hülya”, “Ramo” dizisinde “Cavidan” , “Hoca” dizisinde ise “Damla” karakterlerine hayat veren oyuncu keza tiyatro oyunu Çat Kapı’da da rol alarak sahne deneyimi yaşadı.

Gain’de yayınlanan “Ex Aşkım” dizisinde rol bölge Burcu Cavrar, Netflix’te yayınlanan Özcan Alper’in yeni filmi Aşıklar Bayramı’nda hemşire Dilek karakterini de başarıyla canlandırdı.

Mahkum dizisinin Ceyda'sı, Aşıklar Bayramı'nın Dilek'i Burcu Cavrar yeteneklerini sergiliyor! 3

Burcu Cavrar, hem Fox’ta yayınlanan “Hükümlü” dizisinde “Ceyda” karakteriyle de ekranlarda yer almaktadır.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/mahkum-dizisinin-ceydasi-asiklar-bayraminin-dileki-burcu-cavrar-yeteneklerini-sergiliyor/1335746