Mahkum’un psikopat Barış’ı İsmail Hacıoğlu özel hayatında romantizmde sınır tanımıyor!..

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Fox TV’nin Hükümlü dizisindeki performansıyla takdire değer İsmail Hacıoğlu’nun meslektaşı Aslıhan Gürbüz ile aşk yaşadığı haberi geçtiğimiz ay magazin basınında yer almıştı.

En son TRT’in Masumlar Apartmanı dizisiyle izleyici karşısına meydana çıkan kabiliyetli oyuncu Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu birlikte oldukları yönündeki haberlerin magazin basınında yer almasından daha sonra sosyal medya paylaşımlarıyla da aşklarını bildiri etmişlerdi.

Çiftten yeni bir paylaşım geldi. İsmail Hacıoğlu, sevgilisi Aslıhan Gürbüz ile fotoğrafını instagram hesabında yayınlayarak altına, ‘Sensedim’ notunu düştü.

Mahkum'un psikopat Barış'ı İsmail Hacıoğlu özel hayatında romantizmde sınır tanımıyor!.. 1

Çift birincil kere, geçtiğimiz ay Karadeniz tatilleri sırasında beraber görülmüştü. Bunun üstüne magazin basınında ikili hakkında ‘aşk yaşıyorlar’ biçiminde haberler çıkmıştı. İsmail Hacıoğlu’nun romantik paylaşımının peşinde, Aslıhan Gürbüz de birlikte fotoğraflarını instagram hesabında yayınladı.

Aşklarını gözlerden uzakta  yaşamayı seçim eden sevgililerin sosyal medya paylaşımları hayranlarından övgü dolu yorumlar alıyor. Yaklaşık beş aydır birlikte olan çifti hayranları  birbirini fazla yakıştırıyor.

Ünlü çift, ilk önce Çeşme’de objektiflere yansımıştı. İlişkileri hakkında konuşmayan Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu, basın mensuplarının bu konudaki sorularını yanıtsız bırakmışlardı. Çiftin sosyal medyadaki paylaşımları magazin basınında gündem olmaya devam ediyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/mahkumun-psikopat-barisi-ismail-hacioglu-ozel-hayatinda-romantizmde-sinir-tanimiyor/1336170