Maraşlı dizisini unutturacak bir Alina Boz dizisine hazır olun!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Kariyerinde fazla başarılı projelere imza atan Alina Boz, hem iddiasız kişiliği keza yetenekleri hem de güzelliği ile son yılların süratli çıkış yapan kadın oyuncularından birisi oldu.

Alina Boz demin yeni bir dizi için anlaşma yapmadı. Oysa Disney Plus ile anlaştığı tanıdık oyuncu için proje hazırlıkları yapıldığı biliniyor. Disney Plus’un genç yüzlerinden birisi olan Alina Boz, lansman gecesi giydiği giysi ile de fazla konuşuldu.

Oyuncu cana yakın kişiliği ile milyonların kalbine girdi ve bugüne kadar yer aldığı projelerle de kendisini kanıtladı. Paramparça dizisindeki Hazal karakteri ile büyük çıkış yapan oyuncu, Elimi Bırakma’da ise Azra olarak çok beğenilmişti. En son Maraşlı dizisinde Mahur olarak izlediğimiz Alina Boz, ayrıca Aşk 101 isimli Netflix dizisinde de Eda karakteri ile büyük başarılar kazandı.

Böyle etkin bir kariyeri bulunan genç oyuncunun hayranları, ona yakışan bir Disney Plus projesi bekliyor. Az Önce Disney Plus’ın anlaşma yaptığı birçok meşhur isim için projeler netleşmedi.

Bu isimlerden birisi de Alina Boz. Oysa yapımcılar çalışıyor, senaristler yoğun bir dönem yaşıyor. Bu süreçte Alina Boz için de fazla etkili bir dizinin de yakında ortaya çıkması bekleniyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/marasli-dizisini-unutturacak-bir-alina-boz-dizisine-hazir-olun/1327849