SELEN UÇER’DEN ANNELER GÜNÜ’NDE ANLAMLI SÜRPRİZ!

Son olarak başrollerinde yer aldığı, Ümit Ünal’ın yönettiği ‘Aşk Sihir vs.’ filmiyle keza Antalya Altın Portakal Film Festivali’nden hem de İstanbul ve Ankara Film Festivalleri’nden ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülleriyle ayrılan başarılı oyuncu Selen Uçer, sürpriz bir müzik projesine imza attı.

Rol aldığı yapımlardaki zinde oyunculuk performansıyla o kadar fazla unutulmaz karaktere yaşam veren Uçer, 2017’de stüdyoya girerek seslendirdiği Zuhal Olcay’ın sevilen şarkılarından ‘Gecenin Öbür Yüzü’nü geçen sene kaybettiği annesine ithafen Anneler Günü’nde müzikseverlerle buluşturuyor. 

1987 yılında Füruzan’ın eserinden televizyona uyarlanan benzer adlı dizinin başlıca tema şarkısı olan ‘Gecenin Öteki Yüzü’, Zuhal Olcay’ın 1998 yılında çıkardığı ‘İhanet’ adlı albümünde yer almıştı. Söz ve bestesi Vedat Sakman’a ait olan şarkıyı Burak Erkul’un düzenlemesiyle birlikte kendine eşsiz yorumunu katarak günümüze içeren Uçer, bu manalı şarkı için özel bir video da hazırladı. Sony Music etiketiyle 7 Mayıs’tan itibaren tüm dijital platformlardan dinlenilebilecek şarkıyı Anneler Günü’ne özel tüm annelere ve kızlarına armağan eden başarılı oyuncu videoda, geçtiğimiz sene kaybettiği annesiyle olan görüntüleriyle birlikte Zuhal Olcay, Esra Dermancıoğlu, Ece Temelkuran, Nihal Koldaş, Esra Ruşan ve Deniz Madanoğlu gibi meşhur anne-kızların olduğu anlara da yer verdi. 

Uçer, yıllar daha sonra bu şarkıyı baştan yorumlamasının nedenini ve de Anneler Günü’ne özel hazırladığı bu projenin yarattığı duygusal şu sözlerle anlattı: “Hayatın ne getireceği emin olmuyor, bu şarkıyı 2017’de bir oyun projesi için stüdyoya girip Burak’la birlikte kaydetmiştik. Sonra her şey öbür gelişti, olamadı. Geçen sene 15 Mart’ta annemin gidişinin arkasında pandemiyle zorlama bir inleme yaşarken bu kayıttan bir bölümü paylaştım. Zira keza çocukluğumda izlediğim hatırlattığı kişilik ayrıca de şarkının duygusu anneciğime yerinde geldi. Seslenmek böyle olması gerekiyormuş dedim… Şu Anda onun gidişinden bir sene daha sonra ayrıca anneme hem bütün annelere bir hediye olarak ‘Gecenin Öteki Yüzü’nü dinleyici ile buluşturmaktan mutluyum. Gecelerin hikayelerini seven herkesin seveceğini düşünüyorum.”

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/masumiyetin-yeldasindan-konusulacak-cikis-haberi-532356