Masumlar Apartmanı dizisindeki Hasibe, Açelya Devrim Yılhan’ı alt üst etti!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi son dönemde izleyicilerle buluşan en ayrı projelerden birisi oldu. Psikolojik dram işi olarak öne meydana çıkan ve çoğu izleyiciyi psikolojik açıdan zorlayan dizi fazla başarılı sonuçlara imzasını attı.

Dizinin birincil sezonunda yer alan Farah Zeynep Abdullah’ın ikinci sezonda İnci karakterine sürdürmek istememesi, hikayenin kendisini fazlasıyla olumsuz etkilenmesi nedeniyleydi. Aynı bir koşul Açelya Köklü Değişiklik Yılhan için de geçerli. Ancak oyuncu bu sahnelerin etkisinde çok artı kalmamayı başardı.

Dizide izleyicilerin psikolojilerini sarsan Hasibe karakteri Safiye’nin hayatından çıkmamış ve çoğu sahnede de ünlü oyuncu engebeli bir işlem yaşamıştı. Masumlar Apartmanı dizisi ikinci sezonu ile yayınlama hayatını noktaladı. 71 birim süren yapımdan sonra dinlenmek isteyen Açelya Devir Yılhan, bu süreçte fazla yorulduğunu kabul etti.

Oyuncu, “Tüm ekip fazla yorulduk iki sezon baştan başa. Bu dek özel halk nasıl bir araya geldi? İşte oluyor ara sıra. Bundan Böyle tatil yapacağım, yeni projelerim olacak” diye konuştu.

Masumlar Apartmanı dizisindeki Hasibe, Açelya Devrim Yılhan'ı alt üst etti! 1

Dizinin kendisine çoğu şey kattığını anlatan oyuncu, kariyer anlamında fazla şey öğrendiğini anlattı. Şahane bir ekip ile çalıştığını ve fazla güzel arkadaşlıklar kazandığını belirten oyuncu, ayrıca şu bilgileri verdi:

“Çok mutluyum. Benim hayatımın en özel işlerinden birisi oldu; Masumlar Apartmanı. Çok güç sahneler çektikten daha sonra psikolojinin bozulduğu zamanlar oluyor. Fakat fazla etkisinde kalmak gibi bir durum söz konusu olmadı.”

Alçelya Devrim Yılhan, dizi gibi tiyatro faaliyetlerinin de bittiğini belirtti. Yeni sezonda proje konusunda net bir durumun olmadığını lakin bir takım teklifler aldığını anlatan oyuncu, izleyicilerden gelen tepkilerden de bahsetti.

Dizide izleyicileri rahatsız eden bir Hasibe karakteri izledik fakat oyuncu sokakta fazla artı tanınmadığını söyledi. Açelya Devir Yılhan, “Çok tanınmıyorum doğrusu. O yüzden rahatım” diyerek de sokakta rahat dolaşabildiğine gönderme yaptı.

Dizide Safiye karakterini canlandıran Ezgi Mola ile çoğu sahnede bulunan oyuncu, “Her halde dünyanın en özel insanı. Çok seviyorum, iyi ki onunla çalıştım. Benim için çok özel bir isim” dedi.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/masumlar-apartmani-dizisindeki-hasibe-acelya-devrim-yilhani-alt-ust-etti/1327767