Masumlar Apartmanı dizisinin Neriman’ı Gizem Katmer evlendi!

Televizyogazetesi.com/Ayrıntısıyla Uğraşma – TRT ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı ‘Neriman’ karakteriyle tanınan oyuncu Gizem Katmer evlendi.

Başrollerini Ezgi Ara Verme, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar’ın paylaştığı ve geçtiğimiz haftalarda final yapan ‘Masumlar Apartmanı’ dizisinde rol bölge genç oyuncu Gizem Katmer, bir süredir sanat yönetmeni Güçlü Aydoğdu ile aşk yaşıyordu.

Geçtiğimiz ay aile aralarında yapılan bir merasim ile nişanlanan meşhur çift mutluluğa evet dedi. Gizem Katmer ile Dinç Aydoğdu,  aileleri ve arkadaşlarının katıldığı törenle evlendi.

Çiftin düğününden ilk kare Gizem Katmer’in ‘Masumlar Apartmanı’nda ‘Safiye’ karakteriyle ablasını canlandıran oyuncu Ezgi Mola’dan geldi.

Masumlar Apartmanı dizisinin Neriman'ı Gizem Katmer evlendi! 1

Ezgi Ara Verme, rol arkadaşının fotoğrafını “Ay benim güzelim bugün evleniyor. Fazla güzelsin canım Gizem sözleriyle kendi instagram hesabında yayınladı.

Modacı Züleyha Kuru imzalı bir gelinlik giyen güzel oyuncu, düğününden pek çok romantik kareyi kendi instagram hesabında da paylaştı.

Masumlar Apartmanı dizisinin Neriman'ı Gizem Katmer evlendi! 2

Gizem Katmer, demin dizi izleyicileri için yeni bir ad olsa da, 1995 doğumlu olan genç oyuncu,  Masumlar Apartmanı ile izleyicinin beğenisini kazanmayı başardı. Oyuncu daha önce Aşk ve Büyü isimli bir sinema filminde rol almıştı. Hem Ulrie ve Açık Aile, Çirkin ve Kozalar isimli tiyatro oyunlarında da oynadı .

Masumlar Apartmanı dizisi oyuncunun geniş bir kitle göre tanınmasını sağladı. Gizem Katmer, daha önce verdiği bir röportajda, Masumlar Apartmanı dizisinde en zorlandığı sahnenin küvet sahnesi olduğunu belirtmiş, “Zorlandığım sahneler, bana daha fazla keyif veriyor” demişti.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/masumlar-apartmani-dizisinin-nerimani-gizem-katmer-evlendi/1327831