Masumlar Apartmanı’nda birlikte oynayan Merve Dizdar ve Ezgi Mola’dan sürpriz film!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – TRT1 ekranında iki sezon süren Masumlar Apartmanı dizisi, izleyenlerin uzun yıllar aklından çıkmayacak bir hikayeye sahipti. Gerçek bir hayat hikayesine dayanan konusu, Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından alıntılanmıştı. Başrollerde yer alan isimlerden Merve Dizdar ve  Ezgi Mola’nın Gülben ve Safiye kardeşler olarak ekrandaki başarılı performansları da uzun zaman hafızalardan silinmeyecek.

Bu dizide ilk olarak karşılıklı oynama imkanı da bulan Ara Verme ve Dizdar, diziyle birlikte dostluklarını da büyüttüler. İki iyi arkadaş olan başarılı oyuncular, bir süre önce de birlikte bir karavan tatiline çıkmış ve sosyal medyada da paylaşmışlardı. Her fırsatta beraber süre geçiren, esprili videoları ve fotoğraflarıyla sosyal medyada da sıkça görülen iki oyuncu, bu defa bir sinema filminde bir araya geldiler.

Ancak bu kez Ezgi Mola oyuncu olarak yok, filmin karşılıklı yapımcısı olarak yer aldı projede. Merve Dizdar ile Saygın Soysal’ın oynadığı, Selcen Ergun imzalı Kar ve Ay isimli filmin dünya prömiyerini  8-18 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan Toronto Milletlerarası Film Festivali’nde gerçekleştireceği haberi de sosyal medyadan duyuldu.

Oyuncu Merve Dizdar heyecanını takipçileriyle şu sözlerle paylaştı:

“Kar ve Ayı” dünya prömiyerini, Toronto Milletlerarası Film Festivali’nin kayda değer buluş filmlerine yer bahşedilen Discovery Bölümü’nde yapıyor. Sevgili yönetmenim ilk olarak edinmek üzere, tek tek tüm oyun arkadaşlarımı, yapım arkadaşlarımı, a’dan z’ye tüm ekip arkadaşlarımı tebrik ederim. Tüm zorluklara, emeklere değdi ya…bu his bile yeter. Hocammm @selcenergun Toronto’da sizi bakmak büyük mutluluk olucak. Hadi bakalım.”

Masumlar Apartmanı'nda birlikte oynayan Merve Dizdar ve Ezgi Mola'dan sürpriz film! 1

Yönetmen Selcen Ergun’un ilk uzun metrajlı filmi  olan Kar ve Ayı, 47’nci Toronto Uluslararası Film Festivali’nin buluş filmlerine yer verilen Discovery Bölümü’ne bu sene Türkiye’den seçilen tek yapım olarak da büyük uyarı çekti.

Türkiye-Almanya-Sırbistan karşılıklı yapımı olan Kar ve Ayı’nın oyuncu kadrosunda Merve Dizdar ve Saygın Soysal ile birlikte Asiye Dinçsoy, Erkan Bektaş, Derya Pınar Ak, Onur Gürçay ve Muttalip Müjdeci de yer almakta.

Senaryosunu Yeşim Aslan ve Selcen Ergun’un birlikte yazdıkları filmde, kışın bitmek bilmediği uzaktan bir kasabaya atanan genç bir hemşirenin oradaki erk ilişkileri, giz ortaklıkları ve şüpheyle yüzleşme hikâyesi anlatılmakta.

Ezgi Mola, filmin Toronto’da gösterileceği haberini kendi sosyal medya hesabından da paylaşarak filmin iki taraflı yapımcılarından birisi olduğunu açıklama ettiği yazısına Merve Dizdar da “Iki Taraflı yapımcımıza bakar mısınız yahu?” diyerek yürek emojisi ile sevgilerini gönderdi…

Masumlar Apartmanı'nda birlikte oynayan Merve Dizdar ve Ezgi Mola'dan sürpriz film! 2

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/masumlar-apartmaninda-birlikte-oynayan-merve-dizdar-ve-ezgi-moladan-surpriz-film/1332331