Sözcü Gazetesi’nin haberine göre 2018 yılında Prens Harry ile evlenen ve 2020 yılında eşiyle birlikte İngiltere Kraliyeti’nden ayrılarak Kaliforniya’ya yerleşen eski aktris Meghan Markle, yeni röportajında Kraliçe II. Elizabeth’in ölümüne dair konuştu.

Daily Mail’in haberine kadar, Variety dergisine görüşme veren 41 yaşındaki Markle, evlendiğinden beri kendisiyle ilgili “hatalı anlamalar” da dahil edinmek üzere fazla değişik spekülasyonların gündemde olduğunu gördüğünü söyledi.

Prens Harry ile olan “aşk hikayelerinin” dünyaya “halk müziği aşkı sevdiği” için ilham verdiğini söyleyen Markle, 2020 yılında İngiltere’den ayrılmalarının “Kraliyet Ailesi’ne incitmek için” olduğu iddialarını reddetti.

KRALİÇE’Yİ ÖVDÜ

Daha öncesinde aile içerisinde güzel karşılanmadığını ve kötü muamele gördüğünü iddia eden Markle, bu seferki röportajında ise geçtiğimiz ay 96 yaşında hayatını kaybeden Kraliçe’yle olan ilişkisiyle “gurur duyduğunu” ve onunla “hoş bir sıcaklık” yaşadığını söyledi.

Markle, “Çok artı sevgi gösterdi ve bize takviye oldu. Bilhassa bu zaman zarfında, onu teşvik etmek için kocamla birlikte olabildiğim için aslında minnettarım. Bu değin güzel olan şey, büyükannesinin birçok cephede bırakabildiği mirasa görmek. Bayan bir lider denildiğinde Kraliçe II. Elizabeth bunun en parlak örneğidir. Onunla vakit geçirebildiğim ve onu tanıyabildiğim için derin bir şükran duyuyorum” diye ekledi.

“HARRY DAHA ÇOK ETKİLENDİ”

Oysa büyükannesinin ölümünü dünyanın geri kalanından sadece beş dakika önce öğrenen eşi Harry için bu ölümün tedirgin olduğuna dair anahtar sözcük veren Markle, “Kompleks bir zaman oldu lakin eşim iyimser bir şekilde, ‘Artık kocasına kavuştu’ dedi.” ifadelerini kullandı.

Kraliyet ailesiyle olan bağlarını kopardıktan daha sonra hayatlarına farklı projelerle devam edeceklerini açıklayan Prens Harry ve Meghan Markle, Netflix ve Spotify’la yaptıkları milyon dolarlık anlaşmalarla gündeme oturmuştu.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/meghan-markle-kralice-ii-elizabeth-hakkinda-konustu.html