TikTok’ta canlı yayınlar yapan ve para isteyen Mehmet Ali Erbil, Fenomen Murat Avcı ile yayında gerildi. Canlı yayınlar açarak takipçileriyle sohbet eden Mehmet Ali Erbil, bir erkeği yayına alarak konuşmaya başladı.

https://v.medyatava.com/storage/files/videos/2022/09/22/parasal-8EgK.mp4

Yayında kan basıncı yükselince Erbil, fenomen Murat Avcı’nın annesi üzerinden küfürler savurmaya başladı. Bununla da yetinmeyen Erbil, “Küfür etme lan asıl bacı küfür etme, seni kazanç Yeniköy’den alırım” diyen adama çirkin el hareketi yaptı.

Adamı yayından çıkaran ünlü isim, “Beni Yeniköy’den alacakmış. Beni Yeniköy’den alacak adam anasının karnından doğdu mu?” diyerek karşılık verdi.

HESABINI VERECEKSİN

Küfüre maruz kalan fenomen Murat Avcı adındaki kişi ise sosyal medyasında “Sırf engelli kardeşimize destek verdiğim için onu savunduğum için benim canlı yayınıma katılıp esas bacı küfür eden Mehmet Ali ettiğin küfürlerin hesabını vereceksin!” dedi.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/mehmet-ali-erbil-fenomen-murat-avciya-canli-yayinda-annesine-kufur-edip-el-hareketi-yapti.html