Habertürk'ün haberine kadar Müjde Ar, 63 yaşındaki kardeşi Ay Işığı Ar'ın afiyet ile alaka yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"8 Ocak'ta tedavisinde kullanılan ilacını olmak üzere yoklama için hastaneye gittiğimizde yatırdık. 3-4 gün sonradan durumu kötüleşti. 5 gün yoğun bakıma kaldırıldı. Sonrasında yoğun bakımdan çıkardık, bir gün odasında kalabildi. Beyine pıhtı attığı için tekrar yoğun bakıma kaldırıldı. Söz Ar, Sezen Aksu, Ercan Karakaş ve ben her zaman oradaydık. Üç haftadır oradayız.

Şu an durumu kritik... Ailece acınacak halde olmuş durumdayız. Fazla üzücü günler geçiriyoruz. Sürekli dualar ediyoruz. Mehtap şu an direniyor fakat çok pozitif reaksiyon alamıyoruz. Bilinci bütün uygun mi onu da anlayamıyoruz, sürekli uyku halinde. İyileşmesi için dua ediyoruz. Sevenleri çok ulaşmak istiyorlar fakat Corona virüs sebebiyle almıyorlar."

Uzun süre hastanede kaldığı için kendisine de Corona virüs testi yapıldığını belirten Müjde Ar, test sonucunun negatif çıktığını ifade etti.

Ressam, "Benim ne olduğum hiç önemli yok. Biricik kardeşim benim, her şeyim... İyi olması için dua ediyoruz, 5 gündür bitmiş yoğun bakımda" biçiminde konuştu.

Doktorların pıhtıyı dağıtmaya çalıştıklarını gösteren Müjde Ar, "Çare iyiye doğru giderken, son olay çok büyük terslik oldu. İmmüno terapisi iyi gelmişti. Vücutta başka bölgeye de sıçrayınca her yerde yayıldı. Doktorlar ellerinden geleni yapıyorlar. İki buçuk yıldır bir mucize yaşadık sahiden. mükemmel bakıyorlar, inşallah iyi olur. Herkesten dua bekliyoruz" dedi.

SacitAslan.com olarak Sayın Ay Işığı Ar'a acele şifalar dileriz...

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/mehtap-ar-yogun-bakima-kaldirildi-haberi-527740