Melike İpek Yalova’nın yeni çocuğunun şirinliği oyuncunun hayranlarını mest etti!..

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Fox TV ekranında yayınlanan Hükümlü dizisinde fazla başarılı bir performans ortaya koyan Melike İpek Yalova hayvan sevgisiyle de hayranlarını mest etti.

Hükümlü dizisinde ‘Büge’ karakterine yaşam veren Melike İpek Yalova,  sokağa bırakılan bir köpeği sahiplendi. Afiyet problemleri olan köpek için elinden geleni yapan oyuncu, yeni dostuna ‘Maverick’ ismini verdi.

Sosyal medya hesabında yeni tanıştığı dostuyla bir videosunu yayınlayan güzel oyuncu, bu misal davranışıyla da hayranlarından övgü dolu yorumlar aldı.

Posta gazetesinde yer alan habere kadar, köpeği sahiplendiren Banu Açık Fikirli’a teşekkür eden Yalova, “Hayvanların umursanmadan sokağa atıldığı bir dönemde Banu Aydın işler yapıyor.” “Bizi de Maverick’le tanıştırdı, o artık benim yeni çocuğum” dedi.

‘Büge’ karakteri ile Hükümlü dizisinin başrolünde bulunan Melike İpek Yalova, İsmail Hacıoğlu ile de başarılı bir partnerlik süreci geçirdi. Oyuncu geçtiğimiz günlerde basın mensuplarına yaptığı açıklamada; İkinci sezonda da devam edecek olan Hükümlü dizisinde yer alacağını belirterek başka proje teklifleri de aldığını ifade etmişti.

Melike İpek Yalova, yeni projeleri için, “Şimdi onlar daha yeni muhakkak olacak, fazla bir şey bilmiyorum. Daha görüşeceğim” biçiminde konuşmuştu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/melike-ipek-yalovanin-yeni-cocugunun-sirinligi-oyuncunun-hayranlarini-mest-etti/1333511