Melis Sezen, Derin’i bıraktı, kendini denize attı, geldi sosyal medyayı salladı!

Televizyogazetesi.com/Detaylar – Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi, büyük bir merakla takip edildi. Geçtiğimiz hafta final bölümüyle ekrana gelen dizinin yıldızlarından birisi de Melis Sezen’di. Genç oyuncu, Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile başrolünde oynadığı dizide kariyeri adına büyük bir sınav verdi. İkinci sezonda 3. başrol olarak yer aldığı afişlerle birlikte, dizideki performansı ile yükselişini de ortaya koymuştu.

Reyting rekorları kıran dizi, iki sezon ekranda kaldı. BBC’nin Bafta ödüllü Doctor Foster uyarlaması olan Vefasız’in öne çıkan karakterlerinden birisi de Melis Sezen’in oynadığı Derin karakteri oldu. Sezen, başarılı oyunculuğu ile Derin’i izleyiciden önce dehşet ettirdi, sonra da acındırdı adeta.

Dizinin sonunda yaptıklarından pişman ve çok değiştirilmiş bir Derin olarak Melis Sezen, yeniden dizinin en fazla konuşulan performansına sahip oyuncusu oldu.

Melis Sezen, Derin'i bıraktı, kendini denize attı, geldi sosyal medyayı salladı! 1

Yoğun geçen sezonun peşinde tatile giden Melis Sezen, şu sıralar bol bol deniz-güneş-kumun tadını çıkarmakla ve dinlenmekle meşgul! Sosyal medyayı etkili kullanan oyuncu, hayranlarını da habersiz bırakmıyor!

Derin’i finalle birlikte bırakan ve veda eden oyuncu, Bali’de deniz ve güneşin tadını çıkardı. Bölgenin harikulade manzaraları eşliğindeki fotoğrafları sosyal medyayı sürüklüyor. Oyuncu, tatilinin ardından ise ayağının tozuyla bir dergi için nesnel karşısına geçti.

Melis Sezen, Derin'i bıraktı, kendini denize attı, geldi sosyal medyayı salladı! 2

Fotoğrafları sosyal medyada gündem olan Melis Sezen, instagram hesabından yaptığı paylaşıma düştüğü “Favorime geri döndüm” notuyla uyarı çekti.

Sadakatsiz dizisinde edindiği şöhret sonrası Instagram’da 1.5 milyon takipçi sayısına ulaşan oyuncu, son paylaşımlarıyla da binlerce alkış ve yorum aldı. giderken yeni sezonda Disney Plus ile anlaşan oyuncunun, Halit Ergen’in başrolünde yer alacağı Numen dizisinde oynayacağı konuşuluyor. Dizide Songül Öden’in de başrollerden birini paylaşacağı dillendirilmekte.

Medyapım imzalı Numen adlı dizinin senaryosunu Galibiyet Külünk kaleme alıyor. Distopik bir hikayenin anlatıldığı dizinin yönetmen koltuğunda Fatih Kızılgök oturuyor. Halit Ergenç dizide, yaptığı buluşla telepatik yöntemle eşiyle irtibat kuran bir karaktere hayat verecek.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/melis-sezen-derini-birakti-kendini-denize-atti-geldi-sosyal-medyayi-salladi/1327410